УБЕДЉИВ ПОРАЗ ОРЛИЋА У ШПАНИЈИ


ДЕТАЉ С МЕЧА СРБИЈА - ШВАЈЦАРСКА.
ДЕТАЉ С МЕЧА СРБИЈА - ШВАЈЦАРСКА.

Репрезентација Србије неславно је почела борбу у групи Б Европског првенства за играче до 18 година које се игра у Шпанији. На старту шампионата Орлићи су претрпели убедљив пораз од вршњака из Швајцарске. Дечаци из земље чоколаде и банака постигли су девет есеја декласиравши изабранике Адмира Хаџића  57:12 (26:5).

Како се Првенство Старог континента у овој групи игра по нокаут систему, поразом од Швајцараца подмладак Србије је изгубио све шансе да се да пласира у квалитетније друштво. У зависности од исхода меча против Летоније која је још горе прошла у сусрету с Пољском обзиром да су их Пољаци разбили 99:6, Орлићи ће се борити или за пето пласман од петог до седмог места у групи или за опстанак у групи.

ОРЛИЋИ С РУКОВОДСТВОМ
ОРЛИЋИ С РУКОВОДСТВОМ

СРБИЈА: Стефан Илић, Предраг Јоксимовић, Исток Тотић, Мирко Ранковић (Ђорђе Прерадојевић), Милош Костић, Стефан Ђорђевић, Алекса Иванковић, Милан Маринковић, Филип Ђурић, Александар Ранковић, Данијел Кајан (Никола Гагић), Лука Кецман, Предраг Кисић (Стефан Јовановић), Александар Недељковић, Драган Јанковић.

ЕСЕЈИ: Исток Токић (21), Александар Недељковић (62`).

ТРАНСФОРМАЦИЈЕ: Драган Јанковић (63`).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.