УРАГАНИ ПРЕТЕ ДАНИДЕНУ

ДЕТАЉ СА ПРЕТХОДНОГ ДУЕЛА БРЂАНА И УРАГАНА
ДЕТАЉ СА ПРЕТХОДНОГ ДУЕЛА БРЂАНА И УРАГАНА

Даниден и Хајлендери ће други пут ове сезоне отворити коло Супер рагбија. Овог викенда то ће бити шесто коло најјачег клупског такмичења јужне хемисфере и окршај са Хурикејнсима. После дуела на стаиону Форсајт Бар у Мебурну ће се састати Ребелси и Лајонси док се преостала четири меча, обзиром да су Блузси, Редси и Стормерис слободни, играју у суботу.

Меч на југоистоку јужног острва Аотеарое посебно је интересантан јер Хајлендерсима који су средили шампионе Супер рагбија у претходном колу тријумфом 28:19 против Варатаса у госте долази једина екипа која још увек ове сезоне не зна за пораз. Хурикејнси су славили у свих претходних четири сусрета које су одиграли, такав учинак на старту сезоне никада нису имали. Једи уљез у дијагонали момака из Векингтона је аријер Хехе Милнер Скудер обзирм да само он није Ол блек у линији Урагана.

Узданице Брђана су поред капитена Бена Смита и Ерона Крудена, Малаки Фекитоа и Патрик Озборн који су се посебно истакли претходне недеље у тријумфу против Варатаса.

Колико су занимљиви окршаји Хајлендерса и Хурикејнса најбоље осликава податак да претхона четири сзсреа победника је одлучило пет или мање поена.

Последње гостовање Лајонса на мини турнеји по Аустралазији је Мелбурн. Лавови из Јоханезбурга су узели цео плен у Окланду против Блузса али су остали кратких рукава у Крајстчрчу где су их Крусејдерси декласирали 34:6. За противника ће имати Бунтовнике који имају половичан учинак у 2015. са две победе и два пораза.

ПАРОВИ ШЕСТОГ КОЛА СУПЕР РАГБИЈА

Данас:

ХАЈЛЕНДЕРС – ХУРИКЕЈНС

РЕБЕЛС – ЛАЈОНС

Сутра:

КРУСЕЈДЕРС – ЧИТАС

БУЛС – ВЕСТЕРН ФОРС

ШАРКС – ЧИФС

ВАРАТАС – БРАМБИС

ТАБЕЛА СУПЕР РАГБИЈА ПРЕД ШЕСТО КОЛО

[table “28” not found /]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.