У ЛУКИНУ СЛАВУ

МАЛИ ЛУКА ИЗВОДИ ПОЧЕТНИ УДАРАЦ
МАЛИ ЛУКА ИЗВОДИ ПОЧЕТНИ УДАРАЦ

У знак сећања на трагично погинулог друга и саиграча Рагби клуб Војводина је осму годину за редом организовала меморијални турнир Лука Марин. У Новом Саду, на игралишту Фудбалског клуба Кабел, поред домаћина за трофеј су се такмичили играчи Рада из Београда и Динама из Панчева. Момци из главног града су као и лане освојили пехар, Војводина је заузела друго место док cy Панчевци били трећи.

Традиционално, меморијал је отворио почетним ударцем син Лукиног брата Миодрага који је добио име по, у саобраћајној несрећи настрадалом, стрицу. Утакмице на турниру су се играле два пута 20 минута.

Организатори су очекивали долазак Морнара из Бара и Краљевског београдског рагби клуба, али као су навели на својој званичној страници, најављени учесници се нису појавили не образложивши свој недолазак.

Рад је у обе утакмице остварио победе и заслужену освојио турнир. Војводина је показала да је очекује светла будућност ако настави да тренира и ради у ритму у којем је радила у јесењем делу сезоне.

Интересантно је да Динамо подигао из мртвила и после више године непостојања одиграо утакмицу. Панчевци су били појачани традиционално Старчевцима а редове су попунили и играчи из осталих клубова. Можда је ово наговештај да ће се један од најстаријих клубова на овим просторима поново активирати.

РЕЗУЛТАТИ ОСМОГ МЕМОРИЈАЛА ЛУКА МАРИН

ВОЈВОДИНА – ДИНАМО 43:0

РАД – ДИНАМО 33:0

ВОЈВОДИНА – РАД 10:17

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.