ЈОШ ЈЕДНА ЕКСКЛУЗИВА РАГБИ ОЗОНА

ПРВИ ПУТ НА ПРВЕНСТВУ ПРОВИНЦИЈА НОВОГ ЗЕЛАНДА
ПРВИ ПУТ НА ПРВЕНСТВУ ПРОВИНЦИЈА НОВОГ ЗЕЛАНДА

Боравак на Новом Зеланду настављамо радно. После изузетно узбудљиве утакмице трећег кола Купа четири нације у којој су Ол блекси уз доста контраверзи успели да победе Јужну Африку 29:15 опет ћемо Вас извештавати са стадиона Иден Парк. Поново уводимо новину и поново ћете бити у прилици да из прве руке добијете ексклузивне информације. Овог пута, премијерно ћемо Вас извештавати са утакмице шестог кола ИТМ Купа, односно Првенства провинција Новог Зеланда у којој ће снаге одмерити Окланд – Нортланд.

Као што смо напоменули у најави целокупне рунде ИТМ Купа, Окланд ће покушати да се у дуелу са Нортландом врати на победничке стазе обзиром да га је Ваикато у суботу на истоименом стадиону у Хамилтону, поразио 42:24 што је заболело све присталице најтрофејније провинције.

ЕКСКЛУЗИВНО ИЗ ОКЛАНДА: Јован Бајић
ЕКСКЛУЗИВНО ИЗ ОКЛАНДА: Јован Бајић

Момци у дресовима са плаво – белим пругама  су фаворити пред меч али то треба да докажу и на терену без обзира што су комшије на дну табеле Чемпионшип дивизије Првенства провинција Новог Зеланда.

Окланд у своји редовима има играче као што су Пири Випу, Питер Саили и Лаики Моли али и Нортланд може да се похвали са Ренијем Ренџером на позицији левог крила и улогом капитена пред сутрашњи меч.

Рагбисти из највећег града Аотеарое сигурно ће јуришати и на бонус бод који се добија за четири и више постигнути есеја јер са пет колико могу да их извуку у окршају са Нортландом, и уз исходе осталих утакмица кола које би им ишли на руку, могли би да се врате на  прво место у Премијершип дивизији.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.