ЈУНИОРИ МОНАРХИСТА КРУНИСАНИ ШАМПИОНИ СРБИЈЕ

ШАМПИОНИ СРБИЈЕ: јуниори Краљевског београдског рагби клуба
ШАМПИОНИ СРБИЈЕ: јуниори Краљевског београдског рагби клуба

Подмладак Краљевског београдског рагби клуба освојио је још један трофеј. Јуниори Монархиста данас су на терену на Ади Циганлији декласирали Динамо из Панчева са 74:0 (35:0) у финалној утакмици првенства чиме су освојили титулу шампиона Србије.

Момци с „београдског мора“ били су апсолутни фаворити пред окршај с „дивљим прасићима“ јер су у свим досадашњим утакмицама веома лако излазили на крај с Панчевцима, јединим конкурентима за титулу обзиром да је Првенство ове године бројало свега два клуба.

Кад год би озбиљиније организовали напад јуниори Краљевског београдског рагби клуба би постигли есеј што су и учинили у 12 ситуација. У поентирањима предњачио је Слађан Тодоровић који је меч завршио с хет триком. По два полагања имали су Александар Мађановић и Никола Србљанин а улисту стрелаца уписали су се и Манојло Лукић, Андреј Бандука, Бранко Петковић, Владо Кусић, Андрија Панић.

Динамо није био кадар да постигне ни почасне поене што је и разумљиво јер у јуниорској екипи вишеструког шампиона и оствајача Купа старе Југославије поред пар искуснијих већином играју играчи кадетског узрасног доба и момци који су се недавно први пут сусрели с рагбијем.

ЈУНИОРИ ДИНАМА
ЈУНИОРИ ДИНАМА

КБРК – ДИНАМО 72:0 (35:0)

Игралиште на Ади Циганлији.

Гледалаца: 50.

Главни судија: Борис Голубовић (Београд).

Помоћници: Горан Шебик (Београд), Марко Вуковић (Београд).

КБРК: Манојло Лукић, Предраг Јоксимовић, Стеван Петровић, Душан Ћирковић, Мирко Ранковић, Милан Маринковић, Стефан Илић, Никола Србљанин, Џавид Јашари, Андерј Бандука, Бранко Петровић, Владо Кусић, Слађан Тодоровић, Андрија Панић, Александар Мађановић. Играли су још: Небојша Фетовски, Андреј Марић.

ЕСЕЈИ: три Слађан Тодоровић, два Александар Мађановић, два Никола Србљанин, Манојло Лукић, Андреј Бандука, Бранко Петковић, Владо Кусић, Андрија Панић.

ТРАНСФОРМАЦИЈЕ: шест Џавид Јашари.

ДИНАМО: Милош Тренгоски, Урош Столески, Александар Тренгоски, Никола Биро, Ненад Предојевић, Демир Рамадан, Дејан Костадиноски, Никола Станишић, Филип Димитријевић, Никола Цветковић, Војислав Петровић, Миша Грубјешић, Душан Шишковић (Никола Мичић 42`), Данијел Касан, Александар Недељковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.