БЕГ ЖАРКОВА С ДНА ТАБЕЛЕ

ПРЕПУСТИЛИ ПОСЛЕДЊЕ МЕСТО ВОЈВОДИНИ: Рагбисти Жаркова.
ПРЕПУСТИЛИ ПОСЛЕДЊЕ МЕСТО ВОЈВОДИНИ: Рагбисти Жаркова.

У дербију зачеља одиграног у недељу 20. марта у оквиру деветог кола Првенства Србије, по веома лошем терену стадиона Спортског центра Инге, рагбисти Жаркова победом 13:0 (6:0) против Војводине препустили су Новосађанима последње место на табели док је меч Победник – Динамо одложен.

Потврду другог тријумфа у сезони момци из предграђа престолнице добили су у другом полувремену када је Марко Јовановић из мола подигао лопту и положио је у есеј простор противника а Милутин Андрејић је био сигуран за претварање. Једина разлика између ривала у првих 40 минута била су два прецизна шута из казне стуба Жаркова Јована Синђића што је све укупно било довољно за нова четири бода и бег с дна табеле.

По Календару такмичења Рагби савеза Србије за недељу је планирана још једна првенствена утакмица. Међутим, меч у коме је Победник на Ади Циганлији требао да угости Динамо из Панчева је одложен.

ЖАРКОВО – ВОЈВОДИНА 13:0 (6:0)

Стадион Спортског центра Инге у Београду.

Гледалаца: 100.

Главни судија: Зоран Мичић (Београд).

Помоћници: Иван Родић (Београд). Милан Милићевић (Крушевац).

ЖАРКОВО: Синђић, Н. Арсовић, Л. Јовановић (Радојчић), Суша-Ступар (Новаковић), Маринковић, Н. Арсовић, Вуловић, Миљковић (Хајду), М. Јовановић, Милић, Ђорђевић (Јеротић), Андрејић, Вујовић (Мирков), Лучић, Костадиновић.

ЕСЕЈ: М. Јовановић.

ТРАНСФОРМАЦИЈА: Андрејић.

КАЗНЕ: две Синђић.

ЖУТИ КАРТОН: Н. Арсовић.

ВОЈВОДИНА: Стојановски, Самарџић, Марић, Милошев, Шарчевић, Рајић, Обрадовић, Поробић, Лазаровски, Новосел, Несторовић, Ласти, Србљанин, Банић, Вукадинов.

ЖУТИ КАРТОН: Марић.

ТАБЕЛА ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ

НОВИ ЗЕЛАНД220076:3219
ЈУЖНА АФРИКА210163:4715
АРГЕНТИНА210146:7204
АУСТРАЛИЈА200243:7711

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.