БУРАН ПРЕЛАЗНИ РОК У ХРВАТСКОЈ

ПАУЗУ У ХРВАТСКОЈ ОБЕЛЕЖИЛИ БРОЈНИ ПРЕЛАСЦИ. Детаљ с меча Младост (жути дресови) Сињ. ФОТО: Берислав Рожман.
ПАУЗУ У ХРВАТСКОЈ ОБЕЛЕЖИЛИ БРОЈНИ ПРЕЛАСЦИ. Детаљ с меча Младост (жути дресови) Сињ. ФОТО: Берислав Рожман.

Прелазни рок у Хрватској донео је бројне сеобе и разне одласке из клуба у клуб чиме су неке рагби средине ослабљене а самим тим друге појачане док код трећих трансфери и неће толико битно утицати на играчки потенцијал и ефикасност тимова пред почетак нокаут фазе. Једно је сигурно а то је да прелазни рок у Хрватској никад није био бурнији.

Стојан и Пасарић из Загреба су се због пословних обавеза преселили у Сплит па ће играчку каријеру наставити у Нади док је супротном правцу отишао Синовчић. Из Вилана у Загреб се вратио Буковац. Надин Секованец који је се одлично показао у последњим утакмицама репрезентације прећиће у Младост чиме ће момци из престолнице додатно појачати пред одлучујући дуел са Сињем. Сињани ће за окршај с момцима из престолнице бити без Мацана који се враћа у Наду али ће се зато „наоружати“ са Ешкињом, Андабаком, Нађом, Етеровић Сорићем и Павелићем из Задра.

Првенство Хрватске се наставља 17. марта сусретима Вилани – Макарска Ривијера и Сињ – Младост. Победици тих дуела укрстиће копља с Загребом односно Надом у утакмицама за финале обзиром да су Лавови и рагбисти из града под Марајном првопласирани из групе Загреб и Јадран директно изборили полуфинале.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.