У ДАНИДЕНУ СТАРТУЈЕ ТРЕЋЕ КОЛО СУПЕР РАГБИЈА

ДЕТАЉ СА ПРЕТХОДНОГ МЕЧА ХАЈЛЕНДЕРСА И РЕДСА
ДЕТАЉ СА ПРЕТХОДНОГ МЕЧА ХАЈЛЕНДЕРСА И РЕДСА

Ново, треће коло Супер рагбија у петак ће отворити утакмица на терену стадиона Форсајт бар између домаћих Хајлендерса и Редса. После меча у Данидену, Хурикејнси ће покушати да наставе победоносни низ из Јужне Африке и у Аустралији дуелом у Перту против Вестерн Форса док Блузси своју мини турнеју почињу гостовањем Читасиам у Блумфонтејну.

За Хајлендерсе су протекле суботе Крусејдерси били исувише велики залогај а да ли ће моћи да се изборе са момцима из Квинсленда остаје да се види на игралишту јединог затвореног стадиона са провидним кровом ако не на целом свету, онда дефинитвно на Новом Зеланду.

Урагани су протекле две недеље опустошили Јужну Африку узевши бодове и у Јоханезбургу против Лајонса и у Преторији где су на колена бацили троструке шампионе Супер рагбија – Булсе. Aко успеју на повратку у Велингтон да савладају и Вестерн Форс нико више, без обзира што је такмичење на самом почетку, неће моћи да их не рачуна као веома озбиљне противнике и претенденте за плеј оф јер се ретко која франшиза са гостовања из остале две државе учеснице првенства враћа са пуним пленом.

Суботу нас очекују четири дербија, по један новозеландски и аустралијски и два јужноафричка. Отвориће их сусрет у Хамилтону између Чифса и Крусејдерса после којег следи Ози окршај у Мелбурну где ће копља укрстити све бољи Ребелси и одлични Брамбиси, и два јужноафричка између Булса и Шаркса, односно Лајонса и Стормерса.

ПАРОВИ ТРЕЋЕГ КОЛА СУПЕР РАГБИЈА

Петак:

ХАЈЛЕНДЕРС – РЕДС

ВЕСТРЕН ФОРС – ХУРИКЕЈНС

ЧИТАС – БЛУЗ

Субота, 28. фебруар:

ЧИФС – КРУСЕЈДЕРС

РЕБЕЛС – БРАМБИС

БУЛС – ШАРКС

ЛАЈОНС – СТОРМЕРС

У трећем колу слободни су ВАРАТАСИ

ТАБЕЛА СУПЕР РАБИЈА ПРЕ ТРЕЋЕ КОЛО

[table “28” not found /]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.