ЕНГЛЕЗИ БЕЗ МАНУ САМОЕ НА ШКОТЕ, БЕЗ КОРБИСИЕРА ЦЕО КУП ШЕСТ НАЦИЈА

ПРОПУШТА ПРВИ МЕЧ: Ману Самоа Туилаги.
ПРОПУШТА ПРВИ МЕЧ: Ману Самоа Туилаги.

Горостасни Самоанац у редовима репрезентације Енглеске, један од шесторице браће Туилаги, Ману Самоа, данас није добио зелено светло на лекарским прегледина за прву утакмицу у Купу шест нација које ће Црвене руже одиграти у суботу на стадиону Твикенхем у Лондону против Шкота. Далеко горе информације су за стуба прве линије мелеа Алекса Корбисиера који ће пропустити цео турнир.

Изузетно продорни центар Лестер Тајгерса задбио је повреду скочног зглоба  13. јанура у Свонсију у ремију са Оспресијма у оквиру Европског рагби купа. Очекивало се да ће до данас бити спреман али је Ману Самоа заказао на фитнест тесту. По најновијим проценама најмлађи у породици Туилаги биће спреман за гостовање Енглеске Ирској у Даблину.

ПРОПУШТА ЦЕО КУП ШЕСТ НАЦИЈА: Алекс Корбисиеро.
ПРОПУШТА ЦЕО КУП ШЕСТ НАЦИЈА: Алекс Корбисиеро.

Лоша вест за селектора Стјуарта Ланкастера је да неће моћи да рачуна ни на првотимца Лондон Ајриша Алекса Корбисиера. За момка који је рођен у Њујорку прогнозирало се да ће бити спреман за дуел с Французима после операције којом му је отклоњено лутајуће тело у колену али додатни лекарски прегеди оповргли су ту теорију.

One Reply to “ЕНГЛЕЗИ БЕЗ МАНУ САМОЕ НА ШКОТЕ, БЕЗ КОРБИСИЕРА ЦЕО КУП ШЕСТ НАЦИЈА”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.