ИЗВЕШТАВАЋЕМО ВАС СА ФИНАЛА СУПЕР РАГБИ ПАЦИФИКА

БИЋЕМО У НОВИНАРСКОЈ ЛОЖИ СТАДИОНА ВАИКАТО У ХАМИЛТОНУ
БИЋЕМО У НОВИНАРСКОЈ ЛОЖИ СТАДИОНА ВАИКАТО У ХАМИЛТОНУ

Редакцији Рагби Озона припала је част и привилегија да Вас директно и ексклузивно извештава са финала најјачег тамичења јуже хемисфере, самим тим и света, тачније са финала Супер Рагби Пацифика у којем ће се на терену стадиона Ваикато у Хамилтону састати Чифси и Крусејдерси.

Домаћи Чифси који су лигашки део такмичења заврпили на првом месту табеле, желеће против најуспешније франшизе Супер Рагбија да дођу до треће титуле шампиона. Поглавица је то успело 2012. и 2013. када су у оба пута у полуфиналу савладали управо Крусејдерсе.

Чифси су и ове године у оба сусрета са Крсташима изашли победнички са бојног поља. У Крајстчрчу су 24. фебруара славили 31:10, док су 29. априла у Хамилтону остварили тријумф 34:24 што им сигзрно даје на самопоуздању пред трећи сусрет ове сезоне – велико финале.

Крусејдерси су најтрофејнија екипа Супер Рагби са 13 освојених титула и у походу са 14., седму узастопну.

Чинило се да ће Крсташи напокон бити заустављени у полуфиналу пре две недеље од Блузса обзиром да им је листа повређених била таква да се на њој нализило чак пет Ол Блекса. И тако десетковани, изабраници Скота Робертсона предвођени сјајним Ричијем Мо` унгом разбили су фаворизоване Плацве и пласирали се у рекордно 18. финале Супер Рагбија.

Категоријеn

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.