КЛУБОВИ РЕГИОНА ПОНОВО У АКЦИЈИ

НАМЕРАЧИЛИ БЕЧЛИЈЕ У ПОТЕРИ ЗА ПРВОМ ПОБЕДОМ: Ројалисти (жуто-црни дресови) у акцији.
НАМЕРАЧИЛИ БЕЧЛИЈЕ У ПОТЕРИ ЗА ПРВОМ ПОБЕДОМ: Ројалисти (жуто-црни дресови) у акцији.

После репрезентативних активности играчи су се вратили клубовима и обавезама четвртог кола Регионалног, односно Балканско – Дунавског Првенства. Први на мегдан данас излазе Донау Пиратен и Краљевски београдски рагби клуб који ће укрстити копља у оквиру групе Б од 12:30 сати у Бечу. Пола сата касније у истом друштву Љубљана ће угостити Кечкемет на терену Овал у Станежиче. У групи А Нада на Старом плацу у Сплиту од 14 сати дочекује Рудар из Зенице док је за недељу заказан дерби групе Ц измећу шампиона Србије Победника и шампиона Босне Челика из Зенице.

Било је предвиђено да се у овом колу одиграју још два меча. Дуел групе А, односно Булдога и Партизана првобитно је померена са суботе на недељу али због великог броја играча који су зарадили повреде играјући за репрезентацију Србије утакмица се неће играти овог викенда. Још увек је недоумица да ли ће црно – бели и овај сусрет изгубити за зеленим столом или ће се меч ипак одиграти до зимске паузе.

Првобитним планом такмичења и Витезек из Естергома је требао да одмери снаге с Атином али како је представник Грчке одустао од борбе утакмица ће бити регистрована службеним резултатом 20:0 за Мађаре.

ТАБЕЛА ГРУПЕ А

[table “36” not found /]

ТАБЕЛА ГРУПЕ Б

[table “37” not found /]

ТАБЕЛА ГРУПЕ Ц

[table “38” not found /]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.