МЕЛБУРН НЕ ВОЛИ РАГБИ

ПРАЗАН СТАДИОН У МЕЛБУРНУ
ПРАЗАН СТАДИОН У МЕЛБУРНУ

Судећи по сликама које су се могле видети на ТВ екранима током другог кола Супер Рагбија које је протеклог викенда одиграно у Мелбурну на стадиону Ректангулар, публика у главном граду аустралијске државе Викторија не воли рагби.

Првог дана, одмах после победе Блузса над Хајлендерсима 37:29 играли су домаћи Ребелси. Бунтовници су приказали одличну и врло занимљиву игру и победили Вестерн Форс 48:34 али се на стадиону и поред свега тога и претходног окршаја новозеландских екипа окупио заиста мали број људи.

Сутрадан, у суботу 2. мата играна су чак три меча на истом спортском здању. Права драма и блиц завршница у окршају Моане Пасифике и Фиџијен Друе, затим други пораз Крусејдерса у сезони 24:37, најтрофејније франшизе Супер Рагбија и шампиона и то од Варатаса из Сиднеја као и декласирање Брамбиса 46:12 од стране Чифса опет није привукло народ на стадион.

Заиста би организатори Супер Рагбија требали добро да размисле да ли ће и следеће године примењивати праксу од претходне две и скупљати крем јужне хемсфере у град који не хаје за рагби.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.