НАДА ПОНОВО БОЉА ОД ПОБЕДНИКА

НОВИ ТРИЈУМФ У БЕОГРАДУ: Рагбисти Наде (тегет-црвени дресови) у акцији.
НОВИ ТРИЈУМФ У БЕОГРАДУ: Рагбисти Наде (црвени дресови) у акцији.

После још једног гостовања у српској престолници Нада не знају за пораз. У првој утакмици трећег кола, Прве дивизије Регионалне Балканске лиге одиграној на стадиону Републчког завода за спорт коју је обележла тврда игра и велика неизвесност Сплићани су победили Победник 13:9 (10:3).

Шампион Србије први је дошао до вођства прецизним шутем из казне Марка Капора. Међутм, после добро изведеног аута и после неколико успешних фаза играчи мелеа Наде успевају да постгну есеј. Егзекутор је био Јерчић а Рубељ је успешном трансформацијом и казном решио прво полувреме у корист гостију.

У наставку меча Победник је појачао притисак на ривала али је одбрана Наде успела да одоли притисцима. Напади Београђана нису били потпуно безопасни јер су их Сплићан осујећивали правећи казне што је Капор умео да материјализује. Из два прецизна шута капитен Победника примакао је екипу на само поен заостатка.

ВАЗДУШНИ ДУЕЛ: Детаљ с меча Победник - Нада.
ВАЗДУШНИ ДУЕЛ: Детаљ с меча Победник - Нада.

Нада је имала своје шансе да увећа предност. Леротић је три пута био непрецизан. Из четвртог покушаја млади отварач гостију је погодио гол и момци из града под Марјаном увећали су вођство.

Победник је пред крај сусрета створио још пар изгледних шанси али је у завршници недостајало концетрације. У најизгледнијој када су имали вишак по левој страни, Капору је испала лопта у напред и последња прилика на мечу да се коначно и први пут у историји клуба савлада Нада отишла је у неповрат.

Нада је поново остала непоражена у Београдуа да ли ће се таква вратити у Сплитје видеће се сутра јер у 12 сати на терену Фудбалскок клуба Херој у Јајинцима игра утакмицу петог кола против Партизана. Ово је изврсна прилика за црно-беле да нанесу први пораз Нади од формирања Балканске лиге.

ДЕТАЉ С МЕЧА ПОБЕДНИК - НАДА
ДЕТАЉ С МЕЧА ПОБЕДНИК - НАДА

ПОБЕДНИК – НАДА 9:13 (3:10)

Стадион Републичког завода за спорт у Београду.

Гледалаца: 400.

Главни судија: Чаба Пришкин (Мађарска).

Помоћници: Дејан Штиглић (Србија), Александар Попречица (Србија)

ПОБЕДНК: Николић, Не. Симоновић, Вранеш, М. Вуковић, Б. Петровић, П. Марковић, Ристић, Булатовић, Ни. Симоновћ, Капор, Бабић, Радуловић, Живанов, Родић, Орловић. Играли су још: Д. Марковић, Ђукић, Г. Вуковић, Н. Петровић, Лабус, Станковић, Тодоровић.

КАЗНЕ: три Капор.

НАДА: Миљак, Чулић, Борозан, Рубељ, Вукушић, Јерчић, Марчић, Бузов, Антић, Леротић, Кушета, Грубешић, Буразин, Матић, Олујић. Играли су још: Ћорић, Милановић, Ђикић, Денић, Росо, Драганић, Поповић.

ЕСЕЈ: Јерчић.

ТРАНСФОРМАЦИЈА: Рубељ.

КАЗНЕ: Рубељ, Леротић.

ЖУТИ КАРТОН: Милановић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.