ОРЛОВИ ПОНОВО НАД АНДАРОМ

ДЕТАЉ С А ПРЕТХОДНОГ ДУЕЛА СРБИЈЕ И АНДОРЕ: Борис Мартић у продору. ФОТО: Јован Бајић
ДЕТАЉ С А ПРЕТХОДНОГ ДУЕЛА СРБИЈЕ И АНДОРЕ: Борис Мартић у продору. ФОТО: Јован Бајић

Репрезентација Србије ће данас у Адори Ла Вељи одиграти своју пред последњу утакмицу у двогодишњем циклусу такмичења у оквиру групе Б, дивизије 2 Купа европских нација, против селекције Андоре. Орлови се са свега једном победом и пет пораза, налазе на последњем месту табеле, што утакмицу у Кнежевини чини последњом шансом за избегавање баража за останак у групи.

И у случају пораза српских репрезентативаца, неће све лађе потунити. Последња, али заиста последња шанса за вађење кестења из ватре биће у Београду за две недеље у мечу са Данском, која има два бода више у односу на Орлове. Ако и ту утакмицу изгубе рагбисти Србије ће се преселити у нижи ранг, односно у групу Ц, дивизије 2 где ће дефинитвно бити Мађари, Словенци и Бугари.

Ипак, Орлови не треба и не смеју да размишљају у том смеру, већ треба да се фокусирају на данашњу утакмицу са Андорцима, који су нам били старе муштерије а у последње времеме нам не леже. Србија и Андора су се до сада девет пута састајале. Са четири везана тријумфа, домаћини данашњег меча су драстично поправили укупан ичинак и сада воде са шест победа и три пораза.

Селектор репрезентације Србије Драган Грујић је у Андору повео: Владимира Ђукића, Немању Симоновића, Срђана Николића, Предрага Вранеша, Властимира Сретеновића, Истока Тотића, Милана Стевановића, Илију Ђурђевића, Владу Радеку, Стефана Драгутиновића, Стефана Ђорђевића, Александра Мађановића, Бориса Мартића, Милана Растовца, Владимира Јелића, Милана Маринковића, Владу Кушића, Андреја Бандуку, Бранка Војводића, Александра Недељковића, Игора Дејановића, Милана Орловића и Данијела Кајана.

Срећно момци!

ТАБЕЛА ГРУПЕ Б, ДИВИЗИЈЕ 2 КУПА ЕВРОПСКИХ НАЦИЈА

[table “11” not found /]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.