ПАРТИЗАН ДОЧЕКУЈЕ МОНАРХИСТЕ

ДЕТАЉ С ЈЕДНОГ ОД ПРЕТХОДНИХ СУСРЕТА МОНАРХИСТА И ПАРТИЗАНА (црни дресови).
ДЕТАЉ С ЈЕДНОГ ОД ПРЕТХОДНИХ СУСРЕТА МОНАРХИСТА И ПАРТИЗАНА (црни дресови).

На стадиону код Војне Гимназије данас од 15 сати одиграће се најинтересантнији меч 11. кола Првенства Србије обзиром да ће се победник сусрета у коме је Партизан домаћин Краљевском београдском рагби клубу учврстити на другом месту на табели. Због већ познатих разлога, односно иступања Крушевца и Динама из такмичења у јединој преосталој утакмици седме рунде Победник је јуче на терену Спортског центра Инге савладао Жарково 96:15 (40:15).

Партизан ће бити ослабљен неиграњем искуског Марка Пријића који је на последњем тренингу црно-белих повредио скочни зглоб и готово је сигурно да ће због тога одсуствовати месец дана с терена. И Краљевски београдски рагби клуб неће бити у пуном саставу. Најбољи појединац момака с Аде Циганлије и можда један од најбољих играча Србије уопште Борис Мартић отпутовао је у Пољску у покушају да нађе инострани ангажман.

Интересантно је да је Рагби савез Србије за ову утакмицу одредио судијску тројку која потиче из редова Краљевског београдског рагби клуба. Остаје да се види да ли су браћа Штиглић, Предраг и Дејан као и Александар Попречица, бивши играчи Монархиста кадри да квалтетно и неутрално одсуде меч против свог клуба.

НОВИ ЗЕЛАНД220076:3219
ЈУЖНА АФРИКА210163:4715
АРГЕНТИНА210146:7204
АУСТРАЛИЈА200243:7711

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.