ПЛАВЦИ И ГЕПАРДИ ОТВАРАЈУ 12. КОЛУ СУПЕР РАГБИЈА

ДЕТАЉ С ЈЕДНОГ ОД ПРЕТХОДНИХ ДУЕЛА БЛУЗСА И ЧИТАСА
ДЕТАЉ С ЈЕДНОГ ОД ПРЕТХОДНИХ ДУЕЛА БЛУЗСА И ЧИТАСА

Прошло је свега пет дана од последње Супер рагби акције, а пред нама је већ 12. коло елитног такмичења јужне хемисфере. Част да га отворе сутра увече, по новозеландском времену, припашће Блузсима који ће угостити Читасе у Окланду. Сигурно, најинтересантнији сусрет рунде биће онај у Крајстчрчу, где ће снаге одмерити Крусејдерси и Хурикејнси одакле ћемо Вас дирекнто и ексклузивно извештавати.

Читасима из Блумфонтејна не иде у прилог околност да су пропутовали 11 временских зона, после прошлонедељног пораза 41:45 од Хајлендерса, да би на Иден парку поделили мегдан за Блузима. Још више поражавајућа чињеница је да су изгубили последњих десет гостовања, пред сутрашње Плавцима.

И момци Тане Умаге су путовали, али не много, јер су протеклог викенда одиграли меч у Сиднеју и славили 40:33 против Варатаса. У тим ће се за окршај са Гепардима вратити опорављени Патрик Туиполоту, док је Сони Бил Вилијамс и даље недоступан главном стратегу због потреса мозга задобијеног потекле суботе у највећем граду Аустралије.

После дуела у највећем граду Новог Зеланда, у аустралијској престоници Брамбиси ће покушати да се домогну нових бодова у дуелу са Лајонисма. То дефинитивно неће бити ни мало лак задатак, поготово ако се има на уму да је екипа из Јоханезбурга прва у Јужноафричкој групи, и одмах иза првопласираних Крусејдерса у генералном пласману.

Субота је резервисана за преосталих пет мечева од којих је први супер дерби Супер рагбија Крусејдерс – Хурикејнс.

ПАРОВИ 12. КОЛА СУПЕР РАГБИЈА

Сутра:

БУЛЗС – ЧИТАС

БРАМБИС – ЛАЈОНС

Субота, 12. мај:

КРУСЕЈДЕРС – ХАРИКЕЈНС

РЕБЕЛС – РЕС

БУЛСС – ХАЈЛЕНДЕРС

САУТЕРН КИНГС – ШАРКС

ЈАГУАРЕС – ВЕСТЕРН ФОРС

У 12. Супер рагбија слободни су: ЧИФС, СТОРМЕРС, САНВУЛВС, ВАТАРАС

ТАБЕЛА СУПЕР РАГБИЈА ПРЕД 12. КОЛО

[table “28” not found /]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.