ПОЗНАТ ТИМ ОЛ БЛЕКСА ЗА ДРУГУ ТЕСТ СА ВЕЛСОМ

СПРЕМАЈУ СЕ ЗА НОВИ ТЕСТ: Новозеланђани на једном од тренинга
СПРЕМАЈУ СЕ ЗА НОВИ ТЕСТ: Новозеланђани на једном од тренинга

Селектор Новог Зеланда Стив Хансен саопштио је тим с којим намерава већ у другом тест против Велса да освоји серију планирану да се игра у три меча. Промене у односу на прву дуел две стране односе се на другу линију мелеа где је Семјуел Вајтлок заменио Лука Романа, док се у дијагонали због повреде Џулијена Савее на лево крило пребацио Бен Смит чије ће место на аријеру попунити Израел Даг.

Израел Даг који је пропустио лане да у Енглеској буде део екипе која је одбранила титулу светских шампиона због повреде рамена, одиграће у суботу у Велингтону своју јубиларну 50. утакмицу у црном дресу. Већи учинак прославиће, под условом да поново савладају Змајеве, Овен Френкс који ће бити 80. пут у најбољем рагби тиму свих времена.

Отварач Ерон Круден je постао четврти Ол блек који је успешно извео 50 трансформација, тачније 52. протекле суботе у Окланду и такође је четврти на листи са 56 казнених удараца. Ако у Велингтону постигне још шест поена, прећи ће цифру од 300.

Нови Зеланд ће против Велса играти у саставу:

Џо Муди, Ден Колс, Овен Френкс, Броди Реталик, Семјуел Вајтлок, Џером Кеино, Сем Кејн, Керијан Рид, Ерон Смит, Ерон Круден, Бен Смит, Рајан Кроти, Малакаи Фекитоа, Ваисаке Нахоло, Израел Дан

Нејтан Харис, Вајат Крокет, Чарли Фаумуина, Патрик Туипулоту, Арди Савеа, Ти Џеј Перенара, Бауден Барет, Сета Таманивалу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.