РАГБИ ОЗОН, ДЕО МОНДИЈАЛА

РАГБИ ОЗОН: део Светског првенства на Новом Зеланду.
РАГБИ ОЗОН: део Светског првенства на Новом Зеланду.

Представник Рагби Озона подигао је у Прес центру на стадиону Иден парк у Окланду акредитацију за Светско првенство чиме је озваничено присуство наше редакције на смотри најбољих репрезентација света. Тиме је дефинтивно поврђено да ће Рагби Озон бити једини медији, односно представник седме силе на Мондијалу на Новом Зеланду не само из Србије него уопште са целокупног простора Балкана и ширег простора југоисточне Европе.

Новинар Рагби Озона пратће најинтересантније утакмице другог дела такмичења по групама. Захтеви за нокаут фазу, тачније утакмице четвртфинала, полуфинала, меча за треће место и окршај који ће дати светског шампиона, Организационом одбору од којег смо добли позивно писмо за Мондијал, потписано од господина Мартина Снидена извршног директора Светског првенства на Новом Зеланду, подносе се по окончању борби по групама.

Обзиром на чињеницу да смо дефинивно једини медији из целокупне југоситочне Европе ако не рачунамо нонвинаре из земаља чије репрезентације учествују на Мондијалу, тачније Италије, Румуније и Грузије, готово је извесно да ће Рагби Озон имати ту част и привилегију да ексклузивно извештава и са мечева Светског првенства.

ИЗВЕШТАВАЋЕ ВАС С МОНДИЈАЛА: Јован Бајић
ИЗВЕШТАВАЋЕ ВАС С МОНДИЈАЛА: Јован Бајић

Директно ћемо Вам преностити дешавања, атмосферу око и са мечева из Албанија, Окланда, Нелсона и Велнгтона.

Прва утакмица на којој ће Рагби Озон имати своје место у прес ложи стадиона је сусрет из групе Д где ће бранилац титуле Јужна Африка укрстити копља са Намибијом у предграђу Окланда, Албанију на стадиону Норт харбур.

Следећи меч је дефинтивно и најзанимљивији по групама а у питању је скупина А и окршај Новог Зеланда и Француске. Опште је познато колики су дужници Триколори Ол блексима а Рагби Озон биће у новинарској ложи стадиона Иден парк у Окланду у субору 24. септембра и сведок спектакла. На истом месту бићемо и дан после на утакмици старих зналаца Фиџија и Самое.

После овог дуела Рагби Озон ће се преселити на јужно острво Новог Зеланда у градић Нелсон где ћемо присуствовати мечу између прве од једине две репрезентације које су два пута освајале светска првенства. Претпостављате да је реч о Аустралији (Јужна Африка је друга држава чији су рагбисти два пута подигли трофеј Вијам Веб Елис). На другој страни биће дебитанти, представници Русије.

СПРЕМНИ И С НЕСТПРЉЕЊЕМ ОЧЕКУЈЕМО ИЗАЗОВЕ
НА ЛИЦУ МЕСТА: Рагби Озон.

Дан касније, у недељу 2. октобра враћамо се на северно острво у не највећи али главни град Новог Зеланда, Велингтон и Ол блексима који ће преслишати Канаду на терену Регионалног стадиона.

После тога следе узбуђења нокаутфазе Светског првенства где нема права на грешу, која ће Вам Рагби Озон са задовољством пренети у речи и слици.

Хвала Вам што нас пратите и будите и даље уз Рагби Озон. Први сазнајте дешавања са Светског првенства на Новом Зеланду из прве руке.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.