РАГБИ САВЕЗ СРБИЈЕ ИМЕНУЈЕ НОВОГ СЕЛЕКТОРА И НАЈБОЉЕ У 2014.

Са новоизабраним председником Рагби савеза Србије, Стеваном Илијашевићем, полако се враћа нека стара пракса која је за разлику од многих ствари, била за похвалу. На крају године српска кућа рагбија прогласиће најбоље појединце. На свечаности која ће се оджати данас са почетком у 12 сати у просторијама ресторана Рад на Бањици, где ће касније, односно на помоћном терену ФК Рад, бити одржан прозивни тренинг сениорске репрезентације Србије, Алексанадар Михајловић ће бити промовисан у новог селектора Орлова.

Окупљање на Бањици је заказано за тачно у подне. После уводне речи председика Савеза Стевана Илијашевића, бившег играча Победника и вршилаца дужности Комесара за такмичење РСС, биће именовани за које се сматра да су били најуспешнији у 2014. години и то у конкуренцији:

– најбољи јуниорски  репрезентативац

– најбоља репрезентативка

– најбољи репрезентативац у рагбију седам

– најбољи сениорски репрезентативац

– најбољи тренер, као и признање за допринос у развоју рагбија.

На истој свечаности, Рагби савез Београда искористиће прилику да прогласи најбоље код петлића, пионира, катеда и јуниора за годину у истеку.

У 13 сати предвиђено је представљање новог селектора сениорске репрезентације Србије што ће у предстојећем периоду бити Александар Михајловић. Kрушевљанин који је поред куба из родног града играо и за Краљевски београдски рагби клуб и касније се калио у Енглеској и Ирској, сат времена касније одржаће први тренинг на помоћном терену Фудбалског клуба Рад.

Сви играчи су позвани и добродошли да се покажу и наметну новом селектору. Свако ко је заинтересован треба само да понесе сопствену опрему, копачке без металних крампона јер ће се тренинг одржати на игралишту са вештачком травом и да се се појави.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.