СРБИЈА ГОСТУЈЕ ДАНСКОЈ

ОРЛОВИ НА ДЕЛУ: Павле Анђелић у продору. ФОТО: РАГБИ ОЗОН
ОРЛОВИ НА ДЕЛУ: Павле Анђелић у продору. ФОТО: архива РАГБИ ОЗОНА

Одензе ће сутра од 14 сати бити поприште окршаја Данске и Србије за бодове у дивизији Б групе 2 Купа европских нација који су преко потребни Орловима како би се склонили с предпоследњег места на табели које по завршетку такмичења води у бараж за опстанак.  Противник није ни мало наиван колико год се он такав чинио онима који се чуде зашто су Данци 11 места испред Србије на листи Међународног рагби борда.

Можда би тим знатижељницима нешто значио податак да “наивни Викинзи” нису изгубили званичну утакмицу на домаћем терену од 1. новембра 2008. године и пораза 25:19 од Словеније. Међу жртвама мечева на њихом тлу налази се и Израел али то све не би требало да заплаши Орлове јер је победа Данаца који су други у групи против садашњих лидера била пре готово две године.

ФОТО: архива РАГБИ ОЗОНА
ДЕТАЉ С МЕЧА С ЈЕРМЕНИЈОМ. ФОТО: архива РАГБИ ОЗОНА

Селектор репрезентације Србије Драган Друјић за утакмицу у Одензеу се определио за следеће играче: Владимира Ђукића, Николу Родића, Предрага Вранеша, Бранимира Петровића, Марка Ристића, Јерка Лабуса, Милана Митровића, Миладина Живанова, Марка Капора, Ивана Пирковића, Милана Орловића (Победник), Ивана Ничића, Властимира Сретеновића, Ивана Родића, Владу Кушића,  Александра Ђорђевића, Витора Љубичића, Андрију Јанковића (Немачка), Бориса Мартића (Немачка), Игора Дејановића, Владимира Дејановића, Ненада Матејића (Партизан) и Александра Михајиловића.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.