УРАГАНИ ПРИВОДЕ ПРИПРЕМЕ КРАЈУ ПРЕД ФИНАЛЕ СА ХАЈЛЕНДЕРСИМА

ПРИПРЕМЕ ЗА ФИНАЛЕ: Урагани на тренингу. ФОТО: Јован Бајић
ПРИПРЕМЕ ЗА ФИНАЛЕ: Урагани на тренингу. ФОТО: Јован Бајић

На терену Рагби лига парка у Велингтону Хурикејнси су одрадили један од последњих тренинга пред финале Супер рагбија које ће одиграти на Регионалном стадиону у престоници Новог Зеланда против Хајлендерса. Нешто раније Крис Бојд, главни тренер тима који на први поглед делује као да нема нервозе пред велики дуел, је саопштио списак играча на које рачуна за дуел са Брђанима.

Када су Урагани истрчали на терен Рагби лига парка који подсећа на Градски стадион у Вршцу где су почетком 90. година прошлога века постојали и играли Булдози па чак и репрезентација ондашње Југоставије одиграла меч против Андоре, деловали су опуштено. Уобичајене шале нису изостале, али је уследила озбиљност и посвећеност тренингу на звиждук Криса Бојда. Колико год да су се трудили да делују мирно у очима им се могла приметити напетост коју саму по себи носи величина меча као што финале Супер рагбија.

Једина промена у екипи у односу на ону која је савладала Брамбисе у полуфиналу претходне суботе је повратак резервног талонера Мотуе Мату` уе на клупу док се још увек мотри на колено Ардија Савее. У случају да млађи брат Џулијена не буде 100 процената спреман за окршај са Хајлендерсима, одмениће га Калум Гибинс.

САОПШТИО СПИСАК ИГРАЧА ЗА МЕЧ СА ХАЈЛЕНДЕРСИМА: Крис Бојд пред новинарима. ФОТО: Јован Бајић
САОПШТИО СПИСАК ИГРАЧА ЗА МЕЧ СА ХАЈЛЕНДЕРСИМА: Крис Бојд пред новинарима. ФОТО: Јован Бајић

Крис Бојд је пред окупљеним новинарима после одрађеног тренинга објаснио разлог шато још није апсолутно сигуран ко ће заиграти на позицији отвореног крилног треће линије мела у суботу.

Арди је у одличној форми ове сезоне. Одиграо је фантастично 50 минута против Брамбиса али је осетио болове у задњој ложи и чисто опреза ради одлучили смо да га изведемо из игре. Ове недеље је тренирао пуним интезитетом. У сваком случају, имамо пуно поверење у Калума Гибинса ако Арди Савеа буде имао било каквих проблема.

Тим Хурикејнса за финале Супер рагбија против Хајлендерса:

Реџи Гудс, Дан Колс, Бен Френс, Џереми Траш, Џејмс Бродхуст, Бред Шилдс, Арди Савеа, Виктор Вито, Ти Џеј Перенара, Бауден Барет, Џулијен Савеа, Ма` а Нону, Конрад Смит, Нехе Милнер Скудер, Џејмс Маршал

Моту Мату` у, Крис Ивс, Џефри Тумага Ален, Калум Гибинс, Блејд Томсон, Крис Смајли, Реј Ли Ло, Мет Проктор

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.