ФОРСИ ПОНИ ЕНТУЗИЈАЗМА ДОПУТОВАЛИ НА НОВИ ЗЕЛАНД

ДЕТАЉ С ПРЕТХОДНОГ ДУЕЛА ВЕСТЕРН ФОРСА И ХУРИКЕЈНСА
ДЕТАЉ С ПРЕТХОДНОГ ДУЕЛА ВЕСТЕРН ФОРСА И ХУРИКЕЈНСА

На крилима прошлонедељне победе остварене против Крусејдерса, Вестер Форси су дошли пуни самопоуздања у престоницу Новог Зеланда, с надом да ће у још једном дуелу с тимом Аутеарое остварити успех. Међутим, поред чињенице да су пропутовали три временске зоне и лоше форме ове сезоне, мало је вероватно да ће момци из Перта пронаћи начин да савладају Хурикејнсе у Велингтону у првој утакмици десетог кола Супер рагбија.

Шампион Супер рагбија после дебакла на свом терену у прошлом колу од Редса биће жељан да у Сиднеју покаже да је пораз био само тренутн слабост. На руку Чифсима иде и чињеница да Варатаса и ове године не цветају руже у такмичарској башти.

ДЕТАЉ С ПРЕТХОДНОГ ДУЕЛА КРУСЕЈДЕРСА И ХУРИКЕЈНСА
ДЕТАЉ С ПРЕТХОДНОГ ДУЕЛА КРУСЕЈДЕРСА И ХУРИКЕЈНСА

У суботу нас очекује један новозеландски, један Ози и два јужноафрилка дербија и просто се не зна који ће бити занимљивији. Крусејдерсима на ноге долазе индиспонирани Хајлендерси. Последње пласирана франшиза Супер рагбија за коју готово нико не би рекао да ће после седам одиграних утакмица бити без победе и последња на табели обзиром на састав тима, намерила се на најтрофејнију и разјарену обзиром на пораз од пре седам дана у Перту.

Сусрет у Бризбејну између Редса и Брамбиса одлучиваће не само о првом месту у Аустралијској конференецији него и у генералном пласману док дуели јужноафричких екипа увек плене пажњу, поготово ове сезоне када су готово све франшизе с југа Црног континента изједначене квалитетом, чак и дебитанти, односно Саутерн Кингси.

ПАРОВИ ДЕСЕТОГ КОЛА СУПЕР РАГБИЈА

Сутра:

ХУРИКЕЈНС – ВЕСТЕРН ФОРС

ВАРАТАС – ЧИФС

Субота, 20. април:

КРУСЕЈДЕРС – ХАЈЛЕНДЕРС

РЕДС – БРАМБИС

ШАРКС – ЧИТАС

САУТЕРН КИНГС – БУЛС

У десетом колу Супер рагбија слободни су БЛУЗСИ, РЕБЕЛСИ и СТОРМЕРСИ

ТАБЕЛА СУПЕР РАГБИЈА ПРЕД ДЕСЕТО КОЛО

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.