ХАНСЕН ОБЈАВИО СПИСАК ИГРАЧА ЗА ДРУГИ ТЕСТ СА АУСТРАЛИЈОМ

ДЕБИТОВАЋЕ: Ентон Леинерт Браун са лоптом
ДЕБИТОВАЋЕ: Ентон Леинерт Браун са лоптом

Главни стратег Новог Зеланда Стив Хансен саопштио је имена играча са којима ће се супротставити Аустралији и у другом Бледислоу куп мечу ове суботе у Велингтону у оквиру другог кола Првенства четири нације. Центр Чифса Ентон Леинерт Браун имаће част да дебитује за Ол блексе у стартној постави.

Двадесетоједногодишњак, једна је од четири измене у односу на тим који је претходне суботе декласирао Аустралију у Сиднеју 43:8. Ентон Леинерт Браун замениће повређеног Рајана Кротија на позицији првог центра, док ће Џулијен Савеа, одменити из истих разлога Ваисакеа Нахолоа.

Џо Муди се опоравио од повреде и биће у стартној постави на позицији левог стуба прве линије мелеа уместо Вајата Крокета који ће започети утакмицу на клупи. Талонер Џејмс Парсон ће такође бити међу резервама као и Сета Таманнивалу.

Ол блекси ће бити у саставу: Џо Муди, Ден Колс, Овен Френкс, Броди Реталик, Семјуел Вајтлок, Џером Кеино, Сем Кејн, Керијан Рид, Ерон Круден, Бауден Барет, Џулијем Савеа, Ентон Леинарт Браун, Малакаи Фекитоа, Израел Даг, Бен Смит

Џејмс Парсонс, Вајат Кроект, Чарли Фаумуина, Лиам Сквајар, Арди Савеа, Ти Џеј Перената, Ерон Смит, Сета Таманивалу

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.