ЧЕЛИК ГОСТИ ШАМПИОНА СРБИЈЕ

ДЕТАЉ С ПРЕТХОДНОГ СУСРЕТА ПОБЕДНИКА И ЧЕЛИКА: Семир пашић у продору против Београђана.
ДЕТАЉ С ПРЕТХОДНОГ СУСРЕТА ПОБЕДНИКА И ЧЕЛИКА: Семир Пашић у продору против Београђана.

У јединој утакмици трећег кола Балканско – дунавског првенства сутра ће на терену стадиона Камберовића поље у Зеници у оквиру групе Б снаге одмерити првак Босне и Херцеговине и шампион Србије. Као предигра окршаја сениора Челика и Победника који је заказан у 15 сати, од 13 сати копља ће укрстити јуниорске екипе Зеничана и Београђана. Улаз на обе утакмице је слободан.

Претходни пут Челик и Победник су се срели пре нешто мање од годину дана, тачније пре 11 месеци и 13 дан у Београду у четвртој рунди групе Ц. На игралишту на Ади Циганлији плаво – бели су били убедљиви и славили 41:3. Сутрашњи дуел сениора судиће Марио Драгичевић из Хрватске а помоћници ће му бити Неџад Рамић и Мирза Оруч, обојица из Босне и Херцеговине као и делегат сусрета Семир Махић.

Ово ће бити прва утакмица Победника у Балканско – дунавском првенству обзиром да су у првом колу били слободни а сусрет друге рунде против Донау Пиратена добили службеним резултатом 20:0 због недоласка Бечлија у Београд.

С друге стране Челик је из две утакмице освојио шест бодова. У првом мечу сезоне у Зеници је савладао Ботои Булдогоке из Сазхаломбате 35:15 док су претходног викенда на гостовању Младости у Загребу претрпели пораз 45:25.

ТАБЕЛА ГРУПЕ Б БАЛКАНСКО – ДУНАВСКОГ ПРВЕНСТВА

[table “47” not found /]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.