ТЕКСТ О РАГБИЈУ У НОВОМ БРОЈУ МАГАЗНА ЦКМ

ЧЛАНАК О РАГБИЈУ НА СТРАНАМА ЦКМ МАГАЗИНА
ЧЛАНАК О РАГБИЈУ НА СТРАНАМА ЦКМ МАГАЗИНА

Можда ће Вам ово звачати као шала обзиром да је данас 1. април али чињеница је да је у новом, априлском броју једног од најчитанијих магазина код нас изашао текст о рагбију. У најновијем издању часописа ЦКМ поред разних замиљивост и прелепих дама по дуплерицама на пуне четири стране објављена је прича о недавно завршеном Купу шест нација.

НАСЛОВНА СТРАНА МАГАЗИНА ЦКМ
НАСЛОВНА СТРАНА МАГАЗИНА ЦКМ

Чланак се мање осврће на овогодишње дешавање у престижном такмичењу најјачих репрезентација Европе док је акценат стављен на саме корене рагбија, почетке Купа шест нација, односно тадашњег Купа домаћих нација и на разне интересантне догађаје које имају везе с овим турниром.

Наравно, кроз цео текст је проткана нити ироније и цинизма која одликује фанзински карактер овог магазина. Једина замерка која би се могла упутити на рачун чланка односи се на потписе, односно на објашњења испод слика јер свака од фотографија има јаке везе с текстом.

СТРАНИЦЕ МАГАЗИНА ЦКМ
СТРАНИЦЕ МАГАЗИНА ЦКМ

У сваком случају, први пут после дужег времена у једном часопсу тража и квалитета као што их поседује магазин ЦКМ, нашла се прича о рагбију што је за сваку похвалу. Да је више оваквих случајева, несумњиво да би наш вољени спорт ако не засигурно онда макар за трунку био популарнији на овим просторима.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.