ДЕРБИ У КРАЈСТЧРЧУ ОДРЕЂУЈЕ ПОБЕДНИКА НОВОЗЕЛАНДСКЕ КОНФЕРЕНЦИЈЕ И ДИРЕКТНОГ ПОЛУФИНАЛИСТУ СУПЕР РАГБИЈА

ПРАТИМО ЈОШ ЈЕДАН ДЕРБИ НОВОИГ ЗЕЛАНДА
ПРАТИМО ЈОШ ЈЕДАН ДЕРБИ НОВОИГ ЗЕЛАНДА

Још један дуел новозеландских франшиза одиграће се у 19., последњем колу Супер рагбија. На Рагби лига парку у Крајстчрчу, у дербију јужног острва Аотеарое, сутра ујутру по централоевропском времену, судариће се Крусејдерси и Хајлендерси у мечу који ће дефинисати победника НЗ конференције, самим тим и директног учесника нокаут фазе. И овога пута биће место резервисано у новинарској ложи и фотографско поред самог игралишта за Рагби Озон како би Вам што боље пренели детаље са меча.

Крусејдерсима је неопходна победа против Хајлендерса, уз бонус бод ако је могуће, како би безбрижно остали на првом месту Новозеландске конференције, другом у генералном пласману, што им даје директно учешће у полуфиналу, предност домаћег терена и недељу дана одмора. У супротном, са страхом морају да очекују резултат из Кејп Тауна где ће Шаркси, који такође конкуришу за друго место на табели, гостовати Стормерсима.

Ако Хајлендерси изборе тријумф у Крајстчрчу уз бонус бод и не омогуће га Крусејдерсима, онда ће они бити на првом месту Новозеланске конференције и други у генералном пласману. Много просора за калкулације које могу веома да закомплику ситуацију.

Углавном, очекује нас веома добар меч на Рагби лига парку што нам гарантује и драма у последњем мечу две франшизе одиграном у Данидену, са којег смо Вас извештавали, и у којем су Крсташи уз велику борбу ипак успели да победе Хајлендерсе 32:30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.