МИСТЕРИОЗНИ ЛЕТОНЦИ

После победе 24:19 репрезентације Србије у Риги против домаће Летоније у финалној утакмици групе Б Европског првенства у рагбију седам, руководство Рагби савеза Летоније, понело се, најблаже речено, некоректно. Редакција Рагби Озона одмах по завршетку финалног меча у жељу да одмах обавести јавност о коначном исходу финала позвала је телефоном Летонце који су упорно одбијали да дају информацију с којим је резултатом завршена одлучујућа утакмица.

Саопштено нам је да је Србија остварила победу али нисмо могли да добијемо податак о коначном исходу меча. Ни после више покушаја у разговору на енглеском па чак и на руском језику са господином из Рагби савеза Летоније који није нашао за сходно ни да се представи, остали смо без званичног резултата финала турнира. Срећом људи из руководства српског Савеза нису остали неми на позиве из отаџбине саопштивши нам потребне информације.

То само указује да у Рагби савезу Летоније нису могли да помире с чињеницом да је њихова селекција у престолници претрпела пораз у финалу од Србије који су им Орлови нанели есејем Милана Орловића у буквално последњим секундама меча јер просто не постоји оправдање за скривање резултата финала. Али добро, што би рекао наш народ: ко губи, има право да се љути…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.