KОЛУНЏИЈА НОВИ ПРЕДСЕДНИК РАГБИ САВЕЗА СРБИЈЕ

ЈЕДНОГЛАСНО ИЗАБРАН: Станислав Колунџија (скроз десно)
ЈЕДНОГЛАСНО ИЗАБРАН: Станислав Колунџија (скроз десно)

Станислав, Станко Колунџија, дугогодишњи рагби радник и Председник Удружења рагби тренера Србије изабран је на Ванредној Скупштини РСС за новог председника Рагби Савеза Србије. Избору Станислава Колунџије за председника предходила је оставка, односно разрешење, досадашњег председника Драгана Вуксановића.

Иницијатива за смену Драгана Вуксановића поднело је више клубова и организација. Након смене Вуксановића формирана је радна група, која је 15 дана водила Савез. Такође, формирана је и Комисија која је испитала досадашње пословање Савеза, као и утврдила тренутно финансијско стање. Према извештају те Комисије, јасно је да ће први задатак новог руководства бити финансијко консолидовање Савеза, јер су дугови прилично велики.

Тога су били свесни сви присутни на Ванредној изборној Скупштини Рагби Савеза Србије, која је одржана 6. фебруара 2014 године на стадиону Партизана. Зато су без веће расправе изабрали једногласно Станислава Колунџију за Председника Савеза. У нови Управни одбор поред председника ушли су: Борис Голубовић, Ивица Корен, Марко Јовановић и Петар Станић.

Преузето са сајта Удружења рагби тренера Србије

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.