ПОГЛАВИЦЕ РАЗОРУЖАЛЕ КРСТАШЕ

САВЛАДАЛИ ШАМПИОНЕ: аријер Чифса Чејс Тиатиа у продору против Крусејдерса. ФОТО: Photosport

У дербију који је затворио осмо коло Супер рагби Аотеарое, Чифси су три минута пред крај казном Демијена Мек Кензија напарвили одлучујући преокрет за победу 26:25 (9:17) против Крусејдерса остварену на стадиону Ваикато у Хамилтону. Continue reading “ПОГЛАВИЦЕ РАЗОРУЖАЛЕ КРСТАШЕ”

ЗЛАТНИМ ПОЕНОМ КРУСЕЈДЕРСИ САВЛАДАЛИ НА ГОСТОВАЊУ ХУРИКЕЈНСЕ

ДОНЕО ПОБЕДУ: Ричи Мо` унга (крајњи десно) слави победу са Крсташима

Златним поеном постигнутим из шута из одскока, у другом минуту продужетка утакмице одигране на стадиону Скај у Велингтону, Ричи Мо` унга је донео победу Крусједерсима 30:27 (17:17) на гостовању Хурикејнсима, чиме је улепшао јубилеј,  левом стубу Крсташа и Ол блекса Џо Муди који је одиграо своју 100. утакмицу у најјачем такмичењу клубова јужне хемисфере, највероатније и света.  Continue reading “ЗЛАТНИМ ПОЕНОМ КРУСЕЈДЕРСИ САВЛАДАЛИ НА ГОСТОВАЊУ ХУРИКЕЈНСЕ”

БЛУЗИ СЕ ПРОТИВ ХУРИКЕЈНСА ВРАТИЛИ НА ПОБЕДНИЧКУ СТАЗУ

ЗАУСТАВЉЕНИ У ОКЛАНДУ: капитен Урагана Арди Савеа у продору против Плаваца

У дербију северног острва Новог Зеланда чиме је закључено шесто коло Супер рагби Аотеарое, у сусрету пуном преокрета и узбуђења одиграном на стадиону Иден парк у Окланду, Блузси су успели да савладају Хурикејнсе 27:17 (10:9). Continue reading “БЛУЗИ СЕ ПРОТИВ ХУРИКЕЈНСА ВРАТИЛИ НА ПОБЕДНИЧКУ СТАЗУ”

ХАЈЛЕНДЕРСИ ИЗНЕНАДИЛИ КРУСЕЈДЕРСЕ

ВЕЛИКО СЛАВЉЕ ГОСТИЈУ У КРАЈСТЧРЧУ: Брђани се веселе после есеја Конора Гордона Бечопа. ФОТО: Getty Images

Као гром из ведра неба, Хајлендерси су ударили на најтрофејнију екипу јужне хемисфере савладавши у дербију јужног острва Новог Зеанда на гостовању у Крајстчрчу Крусејдерсе 33:12 (16:7) у првом мечу шестог кола Супер рагби Аотеарое, које ће сутра затворити окршај Блузса и Хајлендерса у Окланду одакле ћемо вас директно и ексклузивно извештавати. Continue reading “ХАЈЛЕНДЕРСИ ИЗНЕНАДИЛИ КРУСЕЈДЕРСЕ”

МЕК КЕНЗИ ЗАВИО ПЛАВЦЕ У ЦРНО

ЗАУСТАВЉЕНИ У ХАМИЛТОНУ: крило Блузса Марк Телеа у продору против Чифса.

У дерби сусрету северног острва Новог Зеланда који је закључио пето коло Супер рагби Аотеарое, Демијен Мек Кензи је есејем постигнутом у последњем сусрету утакмице и трансформацијом у продужетк, направио преокрет и донео Чифсима победу 15:12 (0:7) на стадиону Ваикато против фаворизованих Блузса. Continue reading “МЕК КЕНЗИ ЗАВИО ПЛАВЦЕ У ЦРНО”

ЧИФСИ ИЗНЕНАДИЛИ ХУРИКЕЈНСЕ

ДЕТАЉ СА МЕЧА У ВЕЛИНГТОНУ: Лук Џејкобсен постиже есеј за победу

У уводној утакмици четвртог кола Супер рагби Аотеарое, Чифси су успели да надокнаде заостатак од 19 поена са полувремена на гостовању Хурикејнсима у Велингтону и саладају их на стадиону Скај 35:29 (26:7) чиме су остварили прву победу у сезони. Continue reading “ЧИФСИ ИЗНЕНАДИЛИ ХУРИКЕЈНСЕ”

БЛУЗСИ ПОБЕДЛИ ХУРИКЕЈНСЕ

СЛАВИЛИ У ВЕЛИНГТОНУ: Крилни Плаваца Акира Иоане у продору против Хурикејнса.

У другој утакмици првог кола Супер рагби Аотеарое Блуси су били бољи од Хурикејнса на терену стаиона Скај у Велингтону савладавши их 31:16 (11:7) узевши и бонус поен обзиром да су постигли четири есеја.
Continue reading “БЛУЗСИ ПОБЕДЛИ ХУРИКЕЈНСЕ”

РАГБИ САВЕЗ НОВОГ ЗЕЛАНДА ПРИМИО К ЗНАЊУ ОДЛУКУ ЈУЖНОАФРИКАНАЦА

ИЗЛАЗЕ ИЗ СУПЕР РАГБИЈА: играчи јужноафричких франшиза у мајцама супер јунака

Из Рагби савеза Новог Зеланда стигло је сапштење у којем обавештавају јавност да су примили к знању одлуку челника Јужноафричког рагбија да истражују могућности повлачење својих франшиза из Супер рагбија и прикључивања истих европсом такмичењу. Continue reading “РАГБИ САВЕЗ НОВОГ ЗЕЛАНДА ПРИМИО К ЗНАЊУ ОДЛУКУ ЈУЖНОАФРИКАНАЦА”

ХУРИКЕЈНСИ САВЛАДАЛИ ЧИФСЕ ЗА НАСТАВАК ШАМПИОНСКЕ ТРКЕ

НАДВИСИЛИ ПРОТИВНИКА: аријер Урагана Џорди Барет осваја ваздушни дуел са Поглавицама. ФОТО: Getty Images

У првој утакмици деветог кола Супер рагби Аотеарое, последњој пред својом публиком у Велингтону, Хурикејнси су на терену стадиона Скај победили Чифсе 31:18 (12:3) и уз бонус бод који су освојили, остали су конкуренцији са Крусејдерсима и Блузсима за титулу шампиона у конкуренцији екипа са Новог Зеланда.  Continue reading “ХУРИКЕЈНСИ САВЛАДАЛИ ЧИФСЕ ЗА НАСТАВАК ШАМПИОНСКЕ ТРКЕ”

ИЗВЕШТАВАЋЕМО ВАС СА МЕЧА ХУРИКЕЈНС – ЧИФС

хурикејнс чифс

Настављамо са директним и ексклузивним извешатавањем са мечева Супер рагби Аотеарое. Овог викенда, место у новинарској ложи биће резервисано за Рагби Озон на стадиону Скај у Велингтону одаке ћемо Вас извештавати са прве утакмице деветог кола у којој ће се састати Хурикејнси и Чифси.
Continue reading “ИЗВЕШТАВАЋЕМО ВАС СА МЕЧА ХУРИКЕЈНС – ЧИФС”