РАГБИ ОЗОН ПОНОВО НАД ХАМИЛТОНОМ

И НА НАЈВЕЋЕМ НОВОВОЗЕЛАНДСКОМ ДЕРБИЈУ: Рагби Озон
И НА НАЈВЕЋЕМ НОВОВОЗЕЛАНДСКОМ ДЕРБИЈУ: Рагби Озон

Имаћемо ту привилегију и част да Вас директно и ексклузивно извештавамо са дербија десетог кола Супер рагбија у којем ће се на терену стадиона Ваикато у Хамилтону, састати другу годину за редом бранилац титуле шампиона јужне хемисфере и франшиза која је рекордних седам пута освала ту круну, тачније са сусрета Чифс – Крусејдерс.

Горе поменуто осликава које ће магнитуде бити окршај рагбиста са северног и јужног острва Новог Зеланда. Чифси без обзира на повреду првог отварача Ерона Крудена и скорашњу лакта Милса Мулиаине, другог човека у историји Ол блекса, првог после Ричија Мек Коува, који је одиграо 100 утакмица у легендарном црном дресу, због које ће универзалац у дијагонали  пропустити остатак сезоне, домаћини имају благу улогу фаворита.

Крусејдерсима, који су у даље без капитена репрезентације Мек Коува и Данијела Картера, сусрет са првопласираном екипом у генералном пласману је практично прекретница јер ако желе у плеј оф и ове године, не би смели да претрпе пораз. Једна од главних узданица у новом походу на четири или можда пет бодова биће им Немаи Надоло. Поређења ради, Фиџијанац на крилу Крсташа, које је у тријумфу 52:31 постигло хет трик, већ пореде са Џонахом Ломуом

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.