БОСНА ТРИЈУМФОВАЛА И ПРОТИВ НОРВЕШКЕ

ДЕТАЉ СА МЕЧА У ЗЕНИЦИ
ДЕТАЉ СА МЕЧА У ЗЕНИЦИ

Сениорска репрезентација Босне и Хервеговине забележила је још један тријумф у оквиру групе Д, дивизије 2 Купа европских нација. На терену стадиона Камберовића поље у Зеници славље домаћима је обезбедио Сабахудин Субашић есејем који је трансформисао Армин Вехабовић у последњим тренуцима сусрета за победу 16:10 (3:3).

Босна и Херцеговина је повела казеним ударцем отварача али је креатор игре Норвежана на исти начим изједначио што је и био коначан исход првог полувремена.

У наставку су гости повели полагањем и претварањем али је Босну резултатски одржао у игри Армин Вехабовић казнама. Са два прецизна ударца, од којих је последњи био у 65. минуту, приближио је своју селекцију на један заостатка. Десет минута касније, преокрет и тријумф донео је Сабахудин Субашић есејем који је Армин Вехабовић оверио својим 11. поеном укњиженим из трансформације.

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА – НОРВЕШКА 16:10 (3:3)

Гледалаца: 1200

Главни судија:  Чаба Прискин (Мађарска)

Помоћници: Бењамин Карић, Кемал Шестић (БиХ)

Делегат: Балаш Бохм (Мађарска)

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА: Семир Ајановић, Мирсад Фетић, Нермин Селимбеговић, Алем Харачић, Един Појскић, Харис Оруч, Данијел Кесеровић, Сенад Турчиновић, Армин Задић, Армин Вехабовић11, Фадил Спахић, Седад Туфекчић, Селмир Главаш, Аднан Хамзић, Сабахудин Субашић5

Адис Башић, Емир Черим, Мухамед Мркаљевић, Нејро Ахмић, Семир Топчић, Елвис Тука, Сандро Мргић, Харис Бегић

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.