Партизан покорио Крушевац

УСПЕШНО ИЗВЕДЕН АУТ РАГБИСТА ПАРТИЗАНА У ДУЕЛУ С КРУШЕВЉАНИМА
УСПЕШНО ИЗВЕДЕН АУТ РАГБИСТА ПАРТИЗАНА У ДУЕЛУ С КРУШЕВЉАНИМА

Рагбисти Партизана поразили су Крушевац 72:0 на терену Спортског центра Крушевац у оквиру трећег кола Првенства Србије. Na тренутке се чинило да црно бели могу против Чарапана да поентирају кад год то пожеле. У 12 ситуација успели су да прођу комплетну одбрану домаћина и постигну исто толико есеја док недораслом противнику нису дозволили да укњижи ин почасне поене. У осталим утакмицама Победник је декласирао Војводину 124:0 на Ади Циганлији а Краљевски београдски рагби клуб Жарково 64:9 на Спортском центру Инге.


Парном ваљку било је потребно свега два минута да покрене „семафор“. Први се у листу стрелаца уписао Павле Анђелић есејем који је трансформисао Игор Дејановић. После полагања талонера Партизана добро  утрениране акције уз одговарајућу подршку резултирале су серијом есеја која се завршила на у 12. „епизоди“.

Капитен Партизана Марко Милосављевић хет триком је завршио сусрет а једно поентирање је недостајало

НАЛЕТ ПАРТИЗАНА: Срђан Дорошки (с лоптом) у продору
НАЛЕТ ПАРТИЗАНА: Срђан Дорошки (с лоптом) у продору

и Анђелићу да оствари идентичан учинак. Поред поменуте двојице, браћа Владимир и Игор Дејановићи, Милош Миланко, Благоје Ивановски, Дејан Атсић и Владимир Думић пронашли су начин да положе лопту у есеј протор Крушевца. Куриозитет тријумфа клуба из Хумске 1 је и поентирање Владимира Станића који је у дебитантској утакмици за црно-беле успео да постигне први есеј у каријери, надамо се дугој и успешној.

Укупан утисак са сусрета је да је меч Партизану послужио као тренинг утакмица пред старт Балканске лиге следећег викенд. Похвале иду и на рачун Крушевљана. Без обзира што су претрпели убедљив пораз момци из престолнице Кнеза Лазара показали су велко срце, залагање и вољу. Свакако да ће овај сусрет бити богато искуство младом и неискусном тиму који је демонстрирао да има потенцијал. Ваљаним радом, трудом и залагањем Крушевац би за коју годину могао да прерасте у врло незгодног противника и екипама с врха табеле.

Крушевац – Партизан 72:0 (43:0)

ДЕТАЉ СА СУСРЕТА КРУШЕВЦА И ПАРТИЗАНА
ДЕТАЉ СА СУСРЕТА КРУШЕВЦА И ПАРТИЗАНА

Игралиште Спортског центра Крушевац.

Гледалаца: 150.

Главни судија: Данило Булатовић (Крушевац). Помоћници: Милица Аранђеловић (Крушевац), Марко Пријић (Београд).

КРУШЕВАЦ: Живковић, Грујић, Богдановић, Стевшић, Милетић, Костић, Ст. Ивковић, Антић, Мићић, Миленковић, Живић, Савић, Сл. Ивковић,  Милићевић, Зоговић, Петровић.

ПАРТИЗАН: Јоксимовић, Анђелић, Бајић, Тасић, Думић, Дорошки, Милосављевић, Јовановски, Милићевић, Матејић (Станић 55`), Ђукић, Миланко, В. Дејановић, Арсић (Ивановић 44`), И. Дејановић

ЕСЕЈИ: три Милосављевић, два Анђелић, В. Дејановић, И. Дејановић, Миланко, Јовановски, Тасић, Станић, Думић.

ТРАНСФОРМАЦИЈЕ: три И. Дејановић, две Анђелић, Ђукић.

РЕЗУЛТАТИ ТРЕЋЕГ КОЛА ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ

    ЈАК У ДУЕЛИМА: Благоје Јовановски (с лоптом) у акцији
ЈАК У ДУЕЛИМА: Благоје Јовановски (с лоптом) у акцији

Крушевац – Партизан 0:72

Жарково – КБРК 9:64

Победник – Војводина 124:0

Гвоздена тврђава – Динамо ОДЛОЖЕНО

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.