ХУРГАДА ПРОМЕШАО КАРТЕ ЗА ТЕСТ СА СПРИНГБОКСИМА

ДЕВЕТ ИЗМЕНА У СТАРТНОЈ ПОСТАВИ: рагбисти Аргентине
ДЕВЕТ ИЗМЕНА У СТАРТНОЈ ПОСТАВИ: рагбисти Аргентине

Главни стратег репрезентације Аргентине направио је чак девет измена у стартној постави за утакмицу за треће место на Мондијалу против Јужне Африке у односу на тим који је изгубио полуфинале од Аустралије протекле недеље. Четири промене су се десиле у скраму док их је пет у дијагонали. Николас Санчес је добио прилику да први пут у каријери води Пуме као капитен.

Интересантно је да су четворица преживелих из утакмице за бронзу коју су Аргентинци одиграли пре осам година у Француској и тријумфом против Триколора постигли највећи успех на светским првенствима. Хорацио Агиља и Хуан Мартин Хернандес Лобе су стартовали чувени сусрет са Французима у Сен Денију 2007. док су Маркос Ајерца и Хуан Мануел Легиземон ушли са клупе.

Николас Санчес који ће у последњем мечу Пумаса на Мондијалу против Јужне Африке предводити екипу као капитен у покушају да понове успех са Светског првенства 2007. на првом је месту по броју постигнутих поена на осмој смотри најбољих селекција планете. Тренутно их је укњижио 89 али ће у окршају са Спрингбоскима имати прилику да поправи учинак.

Тим Аргентине за утакмицу за треће место против Јужне Африке:

Маркос Ајерца, Хулијан Монтоја, Рамиро Херера, Матиас Алемано, Томас Лаванини, Хавиер Ортега Десио, Хуан Мартин Хернандес Лобе, Хуан Мануел Легиземон, Томас Кубели, Николас Санчес, Хорацио Агиља, Херонимо Де Ла Флуенте , Матиас Морони, Сантиаго Кордеро, Лукас Гонсалес Аморосино


Лукас Ногуера, Хуан Пабло Орландини, Хуан Фигаљо, Гуидо Пети, Факунда Иса, Мартин Ландахо, Сантијаго Гонсалес Иглесиас, Хуан Пабло Сокино

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.