И МАЂАРИ ПАЛИ ПРЕД ОРЛИЋИМА

РАСПОРЕД УТАКМИЦА ТРЕЋЕГ КОЛА
РАСПОРЕД УТАКМИЦА ТРЕЋЕГ КОЛА

Репрезентативци Србије у оквиру конференције 1 Европског првенства за играче од 18 година старости које се игра у Андори, успели су да забележе и другу победу. У меч пуном узбуђења и крајње неизвесном, Орлићи су смогли снаге са сустигну ривала, направе преокрет шест минута пред крај меча и забележе тријумф 12:11 (5:11) у окршају са Мађарима.

Наше северне комшије су повеле у првом полувремену са две казне, али је Србију у мечу држало полагање Уроша Славића. Ипак, пред крај полувремена које у овом турнирском формату, где момци до 18 година играју утакмице сваки дан, траје 17 и по минута, поентирају за ново вођство од шест разлике.

Као и против Молдаваца, подмладак Србије је искористио играча више, јер су и Мађаре натерали да направе жути картон, и направио потпуни преокрет.

Лука Николић је постигао есеј за 10:11 чиме је омогућио Стефану Јерковићу да из трансформације обезбеди другу победу Орлићима. Млади отварач је био сигуран за додатна два поена којим после два одиграна кола Србија, са истим бројем бодова, али због лошијег поен количника, заузима дуго место на табели иза Данске.

Орлићи ће данас од 19 сати и дест минута управо са Скандинавцима решавати питање првог места у конференцији 1 Европског првенства за играче до 18 година.

Само храбро и срећно!

СРБИЈА – МАЂРАСКА 12:11 (5:11)

Судија: Мет Сандел (Швајцарска)

Помоћници: Томас Черке (Француска), Марк Риера (Шпанија)

Делегат: Дарук (Француска)

СРБИЈА: Данијел Марковић, Филип Младеновић, Војин Карановић, Душан Богојевић, Јован Хаџић, Лука Николић, Урош Славић, Урош Рајовић, Аљоша Аврамовић, Стефан Јерковић, Давид Ћирић, Марко Васић, Јанко Милинковић, Матија Арсенијевић, Душан Вишњић

Милош Милосављевић, Лука Славић, Лука Нешић, Димитрије Хебар, Лазар Сврака, Виктор Артур Стефанеску, Радован Вукотић, Срђан Теовановић, Александар Михајловић

ЕСЕЈИ: Урош Славић (8`), Лука Николић (63`)

ТРАНСФОРМАЦИЈЕ: Стефан Јерковић (64`)

КАЗНЕ:

ДРОП ГОЛОВИ:

ЖУТИ КАРТОНИ:

ЦРВЕНИ КАРТОНИ:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.