ДАМЕ А ВАРВАРКЕ

ДЕТАЉ СА МЕЧА ПРОТИВ МАНСТЕРА: Барберијанке у акцији
ДЕТАЉ СА МЕЧА ПРОТИВ МАНСТЕРА: Барберијанке у акцији

Најпознатији и један од најпрестижнијих рагби клубова на свету Барберијанси за који играју најбољи играчи света на ексклузивни позив, добиће нову димензију када ће припаднице лепшег пола чувене екипе одиграти прве утакмице против државних тимова. Варварке ће крајем априла одмерити снаге са  Сједињеним Америчким Државама, односно почетком јуна са Енглеском.

Барберијанси који постоје пуних 129 година, оформили су женску екипу у сезони 2017/2018 када су Варварке и одиграли прве мече и оствариле прве победе 19:0 против девојака Манстера, односно 37:0 у окршају са дамама тима Британске Војске.

Међутим, до сада Варварке нису имале прилику да одиграју сусрет против репрезентације. То ће се променити 26. априла када ће женски тим Барберијанса поделити мегдан са Сједињеним Америчким Државама на терену стадиона Инфинити парк у Глендејлу у држави Колорадо.

ВАРБАРКЕ А ДАМЕ
ВАРБАРКЕ А ДАМЕ

После историјске утакмице на тлу Северноамеричког континента, Варварке ће у мечу који ће подићи завесу пред дуел Барберијанса и другог тима репрезентације Енглеске 2. јуна на чувеном стадиону Твикенхем у југозападном Лондону, укрстити копља са дама Енглеске.

Женска екипа Барберијанса биће састављена од играчица из девет држава и чини ће га:

Меле: Џил Брук (Стад Франс и  Ирска), Амелија Бакленд Хари (Бристол Берс), Алиша Бучерс (Вустер и Велс), Далена Денисон (Варингах и Аустралија), Фиао` о Фа` амаусили (Окланд Марист и Нови Зеланд), Кармен Фармер (Глендејл и САД), Паула Фицпатрик (Сеинт Мерис и Ирска), Саманта Мартинез Гијон (Амстердам и Холандија), Линда Итуну (Понсонби и Нови Зеланд), Хеатер Кер (Дарлингтон и Енглеска), Стеф Те Охаере Фокс (Крајстчрч и Нови Зеланд)

Дијагонала: Андреа Брук (Капиланос и Канада), Ђулија Фолк (Кастаавеј Визардс и Канда), Ема Џенсен (Хејстинс и Нови Зеланд), Џесмин Џојс (Вустер и Велс), Хелен Нелсон (Монпеље и Шкотска), Елинор Сноусил (Бристол Берс и Велс), Хана Столба (Глендејл и САД), Аманда Торнбороу (Вестшор и Канада)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.