ГЕТЛАНД ОДРЕДИО ЈАТО ЗМАЈЕВА ЗА ОКРШАЈ СА ЈУЖНОМ АФРИКОМ

ОПОРАВИО СЕ ОД ПОВРЕДЕ: Џонатан Дејвис. ФОТО: Rex/Shutterstock

У хотелу Њу Отани у Токију новозеланђанин на клупи Велса Ворен Гетланд, саопштио је са којим ће јатом Змајева покушати да савлада Јужну Африку у другом полуфиналу Светског купа у Јапану и пласира се у меч наслов шампиона планете.

ДИРЕКТНО И ЕКСКЛУЗИВНО ИЗ ЈАПАНА: Јован Бајић

У односу на четвртфинале у којем су Велшани савладали у трилер завршници Француску 20:19 направљено је пет измена, три у стартној постави.

Џонатан Џејвис који је се поправио од повреде коле због које је пропустио прошлонедељни меч, враћа се међу првих 15 одакле је на клупу за резерве испао Овен Воткинс. Повреда Џоша Навидија у стартну поставу на чепа треће линије скрама је убацила Роса Мориартија. Исто је и са Лијамом Вилијамсом који је зарадио повреду скочног зглоба у окршају са Французима због које ће пропустити остатак Мондијала. Његово место на аријеру у првих 15 заузеће Ли Халфпени.

Тим Велса за полуфинале против Јужне Африке:

Вин Џонс, Кен Овенс, Том Френсис, Џејк Бол, Алун Вин Џонс, Ерон Вејнрајт, Џастин Типурић, Рос Мориарти, Герет Дејвис, Ден Бигар, Џош Адамс, Хедли Паркс, Џонатан Дејвис, Џорџ Норт, Ли Халфпени

Елиот ди, Рис Кер, Дилон Луис, Адам Берд, Ерон Шинглер, Томос Вилијамс, Рис Пачел, Овен Воткинс

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.