ИЗВЕШТАВАЋЕМО ВАС И СА ДРУГОГ БЛЕДИСЛОУ КУП ТЕСТА

ПОНОВО У ЦЕНТРУ ДЕШАВАЊА: Рагби Озон

Рагби Озону припала је част и задовољство да Вас директно и ексклузивно извештава са другог Бледислоу куп тест меча у којем ће Ол блекси и Валабиси поново укрстити копља на терену стадиона Иден парк у Окланду, чиме ће уједно почети и Рагби првенство, односно Првенство четири нације.

Новозеланђани су само на корак од задржавања трофеју намењеном освајачу Бледислоу купа који је у њиховом поседу joш од 2003., обзиром да су пре недељу дана савладали Аустралију 33:25 чиме су већ ставили једну руку на пехар.

Треба имати на уму да су Валабиси у последњих 16. минута сусрета постигли 17 поена из три есеја и трансформације док момци у црниом нису имали одговор на нападе гостију са леве обале Тасманског мора. Када се томе придода чињеница да је двадесеједногодишњи Ноа Лолесио промашио три претваања и две казне што је укупно 12 поена, може се извести врло јасна рачуница: Аустралија би победила. Али, није.

Сада је на Мајклу Хуперу и екипи да докажу да могу да се носе са Ол блексима. У случају победе, остаје им шанса да у трећем сусрету са Новозеланђанима ипак освоје трофеј на који чекају пуних 18 година. Ипак, на Иден парку у Окланду нису осетили сласт победе још од 1986.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.