РАГБИ СПЕКТАКЛ У ЈАЈИНЦИМА

ДЕТАЉ С МЕЧА КАДЕТА ЉУБЉАНЕ И ПАРТИЗАНА
ДЕТАЉ С МЕЧА КАДЕТА ЉУБЉАНЕ И ПАРТИЗАНА

У организацији Рагби клуба Партизан и Рагби савеза Београда под покровитељством Градског секретаријата за спорт у недељу 28. новембра од 11 сати на терену ФК Херој у Јајинцима одржаће се међународни турнир у конкуренцији кадета. На истом месту и у исто време али на терену поред петлићи и пионири одиграће трећи турнир у склопу такмичења под патронатом Рагби савеза Србије. Цео догађај од 13:30 сати закључиће утакмица петог кола сениорског Првенства Србије између Партизана и Жаркова.

Како на овим просторима не постоји званично клубско такмичење за млађе категорије жеља руководства Партизана која ће се у недељу спровести у дело је да пружи кадетским тимовима прилику да се опробају с вршњацима из земаља у окружењу.

На Трофеју Београда поред Партизана Србију ће представљати шампион, Краљевски београдски рагби клуб. Међународну ноту догађају даће  словеначка Љубљана, хрватска Младост и два клуба из Босне и Херцеговине: Челик и Зеница.

Надама Партизана последње искуство с међународне сцене било је на гостовању Љубљани почетком октобра. Домаћини су били успешнији и убедљиво су савладали црно-беле са 51:15. Прилику за реванш  изабраници Марка Жеравице имаће у недељу у београдском предграђу.

ЗАЈЕДНИЧКА ФОТОГРАФИЈА КАДЕТА ЉУБЉАНЕ И ПАРТИЗАНА
ЗАЈЕДНИЧКА ФОТОГРАФИЈА КАДЕТА ЉУБЉАНЕ И ПАРТИЗАНА

На другом терену у 10 сати заказано је пријављивање екипа и жребање за трећи овогодишњи турнир за петлиће и пионире. Сат времена касније најмлађи рагбисти Србије показаће своје умеће с јајастом лоптом.

Као шлаг на торту целодневног дешавања уследиће окршај сениорских тимова Партизана и Жаркова који ће од 13:30 сати одмерити снаге у оквиру последњег полусезонског, седмог кола Првенства Србије.

Из Рагби клуба Партизан апелују на све љубитеље спорта да својим присуством увеличају догађај где ће на једном месту у лепом природном окружењу моћи да виде рагбисте свих узрасних категорија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.