ДЕРБИ ХРВАТСКЕ У СПЛИТУ

ДЕТАЉ С ПРЕТХОДНОГ СУСРЕТА НАДЕ И ЗАГРЕБА ОДИГРАНОГ У ЗАГРЕБУ. ФОТО: Ана Келечевић.
ДЕТАЉ С ПРЕТХОДНОГ СУСРЕТА НАДЕ И ЗАГРЕБА ОДИГРАНОГ У ЗАГРЕБУ. ФОТО: Ана Келечевић.

Игралиште на Старом плацу у Сплиту биће поприште дербија осмог кола Првенства Хрватске. На легендарном терену првопласирана Нада од 15 сати дочекује Загреб који је свега два бода у заостатку за домаћином. Сат раније у Красици, Вилани ће бити домаћини Младости док ће Сињ на Спортском центру Трновача у 15 часова одмерити снаге с Макарском Ривијером.

Окршај у граду под Марјаном највише плени пажњом јер је Загреб једини пораз у Првенству претрпео управо од Наде на свом терену. Почетком октобра Сплићани су славили на Рудешу 21:9 а чинило се да је у том сусрету Загреб био најближи првој победи против Наде после дужег периода.

ДЕТАЉ С ПРЕТХОДНОГ СУСРЕТА НАДЕ И ЗАГРЕБА ОДИГРАНОГ У ЗАГРЕБУ. ФОТО: Ана Келечевић.Момци из престолнице свесни су својих могућности и чињенице да је шампион фаворит али нема сумње да ће потрошити и последњ атом снаге не би ли коначно победили Наду. Ипак, тачно пре годину дана Нада је на Старом плацу нанела најтежи пораз Загребу. Тог 3. априла 2010. године гости су изгубили са 98:5 а да ли ће доживети исту судбину или ће изненадити Сплићане видеће се после сутрашњег сусрета.

ПАРОВИ ОСМОГ КОЛА ПРВЕНСТВА ХРВАТСКЕ

НАДА – ЗАГРЕБ

ВИЛАНИ – МЛАДОСТ

СИЊ – МАКАРСКА

ТАБЕЛА ПРВЕНСТВА ХРВАТСЕ

[table “15” not found /]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.