КАПИТЕН ОЛ БЛЕКСА ОЧЕКУЈЕ НАПРЕДАК

ЖЕЛИ ЈОШ БОЉУ ИГРУ: капитен Ол блекса Керијан Рид пред новинарима
ЖЕЛИ ЈОШ БОЉУ ИГРУ: капитен Ол блекса Керијан Рид пред новинарима

И Нови Зеланд је како протокол налаже, одрадио последњи тренинг пред другу утакмицу у серији од три теста са Велсом. После такозваног капитеновог истрчавања, пред новинаре је на игралишту Регионалног стадиона у Велингтону је стао Керијан Рид и одговарао на питања.

Наравно, представнике медија којих је било значајно више него на тренингу Велса, је интересовало како ће се супротставити ривалима на шта је Керијан Рид рекао:

ДИРЕКТНО И ЕКСКЛУЗИВНО ИЗ ВЕЛИНГТОНА: Јован Бајић
ДИРЕКТНО И ЕКСКЛУЗИВНО ИЗ ВЕЛИНГТОНА: Јован Бајић

Прво требамо да спречимо Велс да нас нападне. Не желимо да им дамо прилику да играју много нити да буду у поседу лопте. Прошле недеље смо им то дозволили и направили су нам проблем. Знамо да ће желети и ове суботе да учине исто али ми морамо да унесемо додатну дозу интезитета и физичке присутности како би их спречили у томе.

Играч који је преузео капитенску дужности од Ричија Мек Коува, осврну се на рад у репрезентацији протекле недеље:

Били смо дужи временски период заједно, добили смо довољно на самопоуздању али ту не стајемо, не смемо да се опустимо. Морамо да радимо јако и напорно за тим, за саиграча. Протекле недеље смо имали мало проблема да се пребацимо из фазе напада у добрану али и ту напредујемо. Научили смо на сопственим грешкама које исправљамо – рекао Керијан Рид осврнувши се и на именовање Скота Робинсона за новог тренера Крусејдерса од следеће сезоне:

Скоти је одличан тренер. Дефинитивно има другачији приступ од Тода Белекедера али је подједнако добар. Попут Тодија, и иза њега стоји богато играчко искуство које он уме да пренесе и које играчи поштују– закључио је капитен Ок блекса.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.