ПАРТИЗАН И КРУШЕВАЦ СЛУЖБЕНО, ДИНАМО – ЖАРКОВО И КБРК – ГВОЗДЕНА ТВРЂАВА ОДЛОЖЕНО

НИШТА ОД ДЕРБИЈА: Детаљ с једног од претходних окршаја Партизана и Победника.
НИШТА ОД ДЕРБИЈА: Детаљ с једног од претходних окршаја Партизана и Победника.

Протеклог викнеда утакмицама осмог кола требало је да почне пролећни део сезоне сениорског Првенства Србије. Међутим, због лоших временских услова, тачније снега који је оковао рагби терене, окршај Краљевског београдског рагби клуба и Војводне, односно Динама и Жаркова је одложен. Дерби меч Партизана и Победника регистрован је службенм резултатом 20:0 за шампона Србије. Иста је судбина сусрета Крушевац – Гвоздена тврђава у корист Смедереваца.

У извештају Комесара за такмичење Рагби савеза Србије Марка Јовановића стоји да је утакмцица Партизан – Победник регистрована службеним резултатом у складу с чланом 20 Правилника о одгравању рагби утакмца РСС јер организатор меча, у овом случају клуб из Хумске 1, није обавесто гостујућу екипу о месту и времену одгравања.

Како је Рагби клуб Крушевац иступио из такмичења пред наставак Првенства сходно члану 69 ПООУР РСС све утакмце Чарапана биће регистроване 20:0 у корист противника тима из престолнице Кнеза Лазара.

Јовановић је наложо тимовима који су се уз сагласност Такмичарске комисије договорили о одлагању утакмица да у року од седам дана донесу одлуку о новим терминима за одигравање сусрета.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.