ПОБЕДА ЦРНОГОРАЦА НА КОСМЕТУ

СЛАВИЛИ У ПРИШТИНИ: деми Ловћена Срђан Поповић у продору против Рустерса
СЛАВИЛИ У ПРИШТИНИ: деми Ловћена Срђан Поповић у продору против Рустерса

Дан после Видовдана на светој српској земљи одиграла се још једна историсјка битка. Овог пута десила се на рагби терену а виновници су били играчи домаћих Рустерса и Ловћена са Цетиња. Тријумф у Приштини на стадиону Рамиз Садику су извојевали Црногорци савладавши локалну екипу састављену од чланова иностраних мисија који раде у јужној српској покрајини и становништва 29:15 (12:12).

Рустерси су спремно дочекали госте на терену стадиона именованог у част партизана, народног хероја Југославија и Албаније, опеваног у песми Ненада Јовановића и познатијег као Капетан Леши. Искористили су недовољну концентрисаност Цетињана у првих 10 минута меча и повели 12:0 есејима Арменда Бајрамаја и Дениса Даутаја и трансформацијом Фатмира Барјамаја .

Схвативши да могу да превазиђу прљаву игру Рустерса која није била санкционисана али је зато капитену Филипи Марашу ирски судија Дејвид Свон показао жити картон због приговора пред одлазак на одмор, Црногорци су наметнули свој темпо у наставку и забележили историјску победу на Косову и Метохији.

РУСТЕРС: Дугаљих Хусенај, Дугаљин Мусоли, Рамадан, Арјан Доберцаи, Филип Мелиш, Ндреч Мусоли, Фишкин Латифи, Арменд Бајрамај, Дејвид Џонс, Денис Даутај, Дардан Гаши, Алб Таири, Дијамант Шеременти, Дрин Абази, Фатмир Бајрамај

Арбер Матоши, Агнес Мулики, Резон Крашнићи, Агон Муљаши, Линбурн Пелај

ЕСЕЈИ: Арменд Бајрамај, Денис Даутај

ТРАНСФОРМАЦИЈА: Фатмир Бајрамај

ЛОВЋЕН: Антон Бошковић, Будимир Андрић, Марко Булатовић, Данило Церанић, Митар Вујадиновић, Филип Мараш, Бојан Миждало, Александар Милосављевић, Срђан Поповић, Марко Куч, Дамјан Челебић, Данило Аџић, Марко Андрић, Митар Бошковић, Горан Вујовић

Мирко Гарчевић, Бошко Мирјачић, Вук Сандиц, Симо Новаковић, Данило Ђаловић, Ведран Чортан,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.