ПОБЕДИК И ЏИВЏАНИ УКРШТАЈУ КОПЉА У ДРУГОМ КОЛУ

ДЕТАЉ С ЈЕДНОГ ОД ПРЕТХОДНИХ ДУЕЛА БРК - ПОБЕДНИК
ДЕТАЉ С ЈЕДНОГ ОД ПРЕТХОДНИХ ДУЕЛА БРК - ПОБЕДНИК

У јединој утакмици другог кола групе А сениорског Првенства Србије, обзиром да ће је у сезини 2013/2014 чинити три екипе, Победник креће у одбрану титуле данашњим дуелом са Београдским рагби клубом на терену Фудбалског клуба Жарково чији је почетак заказан за 14 сати. Без обзира што је до сада одиграна само једна утакмица у којој су Џивџани убедљиво савладали Партизан 31:5, јасно је да ће шампиону Србије, без обзира што је недавно прошли кроз турбуленције, конкурент за титулу првака и ове године бити управо момци са Аде Циганлије.

Дуели два клуба прошле године плени су пажњом јер поред чињенице да су били једини који су претхоном периоду успели да победе Победник, рагбистима БРК је мало недостајало да прекину низ освојених титула актуелном шампион. Ко зна шта би се десило да нису бивши Ројалиси одучили да иступе из свих такмичења на крају претходне сезоне када су наслутили да им се спрема избацивање из истог из разлога које смо у ранијим текстовима навели. Управо због тога данашњи дуел треба погледати јер је несумљиво да ће бити веома интересантан.

Интересантан ће бити јер Београдси рагби клуб од ове сезоне води Марко Вуковић, бивши репрезентативац и бивши члан Победника који је због не слагања са руководством бившег клуба напустио редове истог и прешао управо у БРК. Марка Вуковића којег већина познаје по надимку Кокни, дебитовао је на клуби Џивџана претходне недеље као тренер или вођа екипе, победом против Партизана. Остаје да се види шта је спремио за један од бивших клувова, односно клуб у којем је провео највише времена, освајао титуле и стекао статус репрезентативца Србије.

One Reply to “ПОБЕДИК И ЏИВЏАНИ УКРШТАЈУ КОПЉА У ДРУГОМ КОЛУ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.