СКУП СТАРИХ ЗНАЛАЦА У ПАНЧЕВУ

ПЛАКАТ ТУРНИРА
ПЛАКАТ ТУРНИРА

Панчево и Рагби клуб Динамо имају ту част да угосте Први међународни фестивал ветерана под окриљем Европске ветеранске рагби асоциације (ЕВРА). Поред домаћина на турниру који почиње сутра у 14 сати на терену стадиона Спортског центра Младост, учествоваће ветеранска екипа из Старчева, београдског Партизана а међународну ноту догађају даће селекција ЕВРА.

Вечерас ће у новотвореном рагби пабу Касиница у вароши на обалама Дунава и Тамиша после уводне речи председника Рагби клуба Динамо Душана Мрвоша бити уприличен коктел добродошлице чиме ће почети дводневно дружење бивших великана игре с лоптом јајстог облика.

Сутра дан на истом месту у преподневним сатима одржаће се састанак Извршног одбора Европске ветеранске рагби асоциације где ће бити установљена руководећа тела организације која ће води рачуна о рагби ветерана на подручју Старог континента.

Од 14 сати на стадиону Спортског центра Младост у панчевачком насељу Миса почеће „такмичарски“ део манифестације. Поред старих ривала из Панчева, Старчева и Београда који су не мали број пута директно одлучивали о питању шампиона Југославије своје умеће демонстрираће и екипа ЕВРА састављена од играча из Аустрије, Бугарске, Велике Британије, Мађарске, Немачке, Италије, Португалије и Словеније.

ДЕТАЉ С МЕЧА ВЕТЕРАНА ДИНАМА (зелени дресови) И НАДЕ.
ДЕТАЉ С МЕЧА ВЕТЕРАНА ДИНАМА (зелени дресови) И НАДЕ.

Недељу, последњи дан дружења, гости Рагби клуба Динамо имаће на располагању за разгледање града у коме је Ђорђе Вајферт, први гувернер Народне банке Србије давне 1722. године основао чувену пивару и на чијим су улицама снимљени неки од наших клутних филмова.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.