СУСПЕНДОВАН КАПИТЕН ИТАЛИЈЕ

БОЉЕ ДА СЕ УГРИЗАО ЗА ЈЕЗИК: Серђо Парисе.
БОЉЕ ДА САМ ЋУТАО: Серђо Парисе.

Чеп треће линије Италије Серђо Парисе неће бити у прилици да помогне националном тиму у преостале три утакмице јер ће бити под суспензијом у следећих 40 дана. Казна капитену Азура и Стад Франса је изречена јер је Парисе за викед у првом полувремену утакмице 18. кола Топ 14 и тријумфу Парижана 30:14 (24:6) над Бордоом, вербално вређао Лорена Кардону, главног судију сусрета, због чега му је арбитар дао директни црвени картон.

БОЉЕ ДА СИ СЕ УГРИЗАО ЗА ЈЕЗИК: Серђова супруга Александра Розенфилд.
БОЉЕ ДА СИ ЋУТАО: Серђова супруга Александра Розенфелд.

Обзиром да суспензија Серђу Парисеу истиче 18. марта, два дана после последње утакмице Италијана у Купу шест нација коју ће одиграти с Ирском у Риму, односно осам дана од меча на Твикенхему и дуела с Енглеском, кладионичари су већ драстично увећали квоте Азура на евентуалне победе у тим сусретима јер је Италијан рођен у Ла Плати у Аргентини, дефинитвно био најбитнији шраф у машини с Апенинског полуострва.

Казна која је изречена мужу мисице Француске и Европе за 2006. годину Александре Розенфелд, најблажа је могућа за тај прекршај обзиром да је се суспензија за вређање делиоца правде у земљи Галских петлова протеже од 40 дана до 12 месеци.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.