ТРИ ИЗМЕНЕ У СТАРТНОЈ ПОСТАВИ НОВОГ ЗЕЛАНДА

ПОНОВО У СТАРТНОЈ ПОСТАВИ: Рајан Кроти
ПОНОВО У СТАРТНОЈ ПОСТАВИ: Рајан Кроти

Шеф струке Новог Зеланда Стив Хансен одлучио је са којих 23 играча ће се супротставити Аргентини у првој утакмици трећег кола Купа четири нације, односно Рагби првенства како је најелитнијем репрезентативном такмичењу јужне хемисфере званично име.

У саставу је направљено свега три измене у односу на тим који је пре две недеље оверио боравак Бледислоу купа на Новом Зеланду на још годину дана, одакле не мрда још од 2003. године, савладавши Аустралију и други пут ове сезоне.

На позицију првог центра враћа се Рајан Кроти док се Ентон Леијнарт Браун који је дебитовао пре 14 дана у Велингтону против Валабиса, сели на клупу. Тамо ће му друштво правити Коди Тејлор и исчекивати своју шансу за улазак у игру као и Лук Романо који је поново комбинацији за доказивање.

Ол блекси ће играти у саставу: Луис Муди, Дан Колс, Овен Френкс, Броди Реталик, Семјуел Вајтлок, Џером Кеино, Сем Кејн, Керијан Рид, Ерон Смит, Бауден Барет, Џулијен Савеа, Рајан Кроти, Малакаи Фекитоа, Израел Даг, Бен Смит

Коди Тејлор, Вајат Крокет, Чарли Фаумуина, Лук Романо, Арди Савеа, Ти Џеј Перенара, Ерон Круден, Ентон Лајнарт Браун

Ол блекси ће трећу утакмицу ове сезоне у Купу четири нације одиграти у суботу, 10. септембра против Аргентине у Хамилтону на стадиону Ваикато.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.