ЦРНО-БЕЛИ СРЕДИЛИ МОМКЕ С АДЕ

ДЕТАЉ С ЈЕДНОГ ОД ПРЕТХОДНХ МЕЧЕВА МОНАРХИСТА И ПАРТИЗАНА.
ДЕТАЉ С ЈЕДНОГ ОД ПРЕТХОДНХ МЕЧЕВА МОНАРХИСТА И ПАРТИЗАНА.

Утакмица одиграна на стадиону Војне Гимназије оправдала је епитет најзанимљивије 11. рунде Првеснтва Србије, што и није било тешко обзиром да су се за викенд играла свега два сусрета. У мечу који се бодововао и за Балканско првенство Партизан је савладао Краљевски београдски рагби клуб 27:10 (10:0) чиме је за тренутак заузео друго место у Првој дивизији регионалног такмичења док је у домаћем потврдио исту позицију на табели.

Четири есеја чиме су црно-бели освојили и бонус бод били су дело Благоја Јовановског, Игора Дејановића, Ненада Матејића и Милоша Миланка док је Павле Анађелић био прецизан из две трансформације и казне с готово пола терена. Једине поене за КБРК постигли су полагањима у другом полувремену Милан Милићевић и Александар Ђорђевић.

Партизан је утакмицом против Монархиста завршио овогодишње такмичење у Регионалном „Балканском“ првенству клубова бивше Југославије. Тренутно је на другом месту Прве дивизије али има две утакмце више од Победника, Љубљане и Челика, односно једну од КБРК и Наде.

ТАБЕЛА ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ ПОСЛЕ 11. КОЛА

НОВИ ЗЕЛАНД220076:3219
ЈУЖНА АФРИКА210163:4715
АРГЕНТИНА210146:7204
АУСТРАЛИЈА200243:7711

ТАБЕЛА ПРВЕ ДИВИЗИЈЕ РЕГИОНАЛНОГ „БАЛКАНСКОГ“ ПРВЕНСТВА

[table “17” not found /]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.