ЦРНО-БЕЛИ СРЕДИЛИ МОМКЕ С АДЕ


Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /www/webvol11/yl/exph2dzsorhp10r/rugbyozone.com/public_html/wp-content/plugins/wp-table-reloaded/controllers/controller-frontend.php on line 242

Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /www/webvol11/yl/exph2dzsorhp10r/rugbyozone.com/public_html/wp-content/plugins/wp-table-reloaded/controllers/controller-frontend.php on line 244

ДЕТАЉ С ЈЕДНОГ ОД ПРЕТХОДНХ МЕЧЕВА МОНАРХИСТА И ПАРТИЗАНА.
ДЕТАЉ С ЈЕДНОГ ОД ПРЕТХОДНХ МЕЧЕВА МОНАРХИСТА И ПАРТИЗАНА.

Утакмица одиграна на стадиону Војне Гимназије оправдала је епитет најзанимљивије 11. рунде Првеснтва Србије, што и није било тешко обзиром да су се за викенд играла свега два сусрета. У мечу који се бодововао и за Балканско првенство Партизан је савладао Краљевски београдски рагби клуб 27:10 (10:0) чиме је за тренутак заузео друго место у Првој дивизији регионалног такмичења док је у домаћем потврдио исту позицију на табели.

Четири есеја чиме су црно-бели освојили и бонус бод били су дело Благоја Јовановског, Игора Дејановића, Ненада Матејића и Милоша Миланка док је Павле Анађелић био прецизан из две трансформације и казне с готово пола терена. Једине поене за КБРК постигли су полагањима у другом полувремену Милан Милићевић и Александар Ђорђевић.

Партизан је утакмицом против Монархиста завршио овогодишње такмичење у Регионалном „Балканском“ првенству клубова бивше Југославије. Тренутно је на другом месту Прве дивизије али има две утакмце више од Победника, Љубљане и Челика, односно једну од КБРК и Наде.

ТАБЕЛА ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ ПОСЛЕ 11. КОЛА

САРАЦЕНС6510181:87224
ТУЛОН6303120:100416
СКАРЛЕТС6213141:154111
ШАРКС610566:16704

ТАБЕЛА ПРВЕ ДИВИЗИЈЕ РЕГИОНАЛНОГ “БАЛКАНСКОГ” ПРВЕНСТВА

[table "17" not found /]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.