БЛУЗСИ ПРЕГАЗИЛИ БРАМИСЕ, КРУСЕЈДЕРСИ ИЗГУБИЛИ И ОД ФОРСА

ДЕТАЉ СА МЕЧА У ПЕРТУ: Ворси славе есеј против Крусејдерса
ДЕТАЉ СА МЕЧА У ПЕРТУ: Ворси славе есеј против Крусејдерса

У последње две утакмице деветог кола Супер Рагби Пацифика, Блузси су на Иден парку у Окланду декласирали Брамбисе 46:7  (17:0), док су Крусејдерси, шампиони, претрпели и седми пораз у сезони 37:15 (11:5) од Вестерн Форса који су им препустили дно табеле.

Плавци су у највећем граду Аотеарое са лакоћом забележили убедљиву победу у утакмици која је имала епитет дербија кола. Момцима из Аустралијске Престоне Територије стрпали су седам есеја, два су била дело Хоскинса Сотутуа, од којих је четири претворио Хари Пламер. Отварач домаћих је био прецизан и из једне казне док је једини есеј за уа госте из Канбере постигао Лук Ример који је трансформисао Ноа Лолесио.

У дербију зачеља, до прошле године врло моћни Крусејдерси претрпели су још један, седми пораз у сезони од последње екипе на табели која то више није. Рагбисти Вестер Форса су у Перту бацили на колена седам година за редом најбољу екипу на јужној хемисфери победивши Крусејдерсе 37:15.

Екипа базирана у Крајстчрчу је пвоела есејем Леви Ауме али је онда све кренуло низбрдо за најтрофејнији тим Супер Рагбија. Крусејдерси су били толико немоћни, да нису успели чак ни да искористе предност играча више  у другом делу првог полувремена када је Карло Тизано био на клупи за кажњене десет минута због жутог картона.

ПАРОВИ ДЕВЕТОГ КОЛА СУПЕР РАГБИ ПАЦИФИКА

Данас:

БЛУС – БРАМБИС 46:7 (17:0)

ВЕСТЕРН ФОРС – КРУСЕЈДЕРС 37:15 (11:5)

Јуче:

ФИЏИЈАН ДРУА -ХУРИКЕЈНС 15:38 (7:26)

РЕДС – ХАЈЛЕНДЕРС 31:0 (17:0)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.