ВЕЛШАНИ ОДАБРАЛИ ЈУЖНУ АФРИКУ И АУСТРАЛИЈУ ЗА ПРОТИВНИКЕ У ТЕСТ МЕЧЕВИМА СРЕДИНОМ ГОДИНЕ

 ДЕТАЉ СА ПРЕТХОДНОГ СУСРЕТА Велса и Јужне Африке.
ДЕТАЉ СА ПРЕТХОДНОГ СУСРЕТА Велса и Јужне Африке.

Змајеви су обелоданили списак противника, датуме, места и стадионе за предстојећу турнеју у оквиру Тест мечева крајем године. Први противник ће им бити Јужна Африка са којом ће укрстити копља у Лондону пре него што се спусте на јужну хемсферу на гостовање Аустралији.

Изабаници Ворена Гетланда којима ове године не цветају руже у Првенству шест нација, обзиром да из два кола имају два пораза, одмериће снаге са светским шампионима као гостујућа екипа на терену чувеног стадиона Твикенхем у Лондону 22. јуна. Одмах по завршетку утакмице Велс – Јужна Африка на истом легендарном спортском објекту сусрешће се Барберијанси и Фиџи.

Последњи пут Велшани и Спрингбоси су одмерили снаге на стадиону Твикенхем у југозападном делу Лондона пред 82.000 људи у четвртфиналу Светског купа 2015. када су синови југа Црног континента савладали Змајеве 23:19.

Организатори сусрета очекују да ће и овог пута Твикенхем бити испуњен до последњег места имајући на уму да преко 200.000 Јужноафриканаца живи у Уједињеном Краљевству који немју честе прилике да гледају своје љубимце ван отаџбине.

После окршаја са светским шампионима, Велшани ће се сјурити на јужну хемисферу и у поход по Аустралији. Први од два предвиђена тест меча Змајеви ће одиграти са Валабисима 6. јула на релативно скоро изграђеном стадиону Алајанз у Сиднеју. Недељу дана касније у Мелбурну на стадиону Ректангулар Велс ће одиграти последњу утакмицу на турнеји.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.