ПОЧИЊЕ НОВА СЕЗОНА СУПЕР РАГБИЈА

КАПИТЕНИ СВИХ ТИМОВА СА ТРОФЕЈЕМ
КАПИТЕНИ СВИХ ТИМОВА СА ТРОФЕЈЕМ

Утакмицом два тима који су завршили прошлу сезону, почеће нова Супер Рагби Пацифика. Двадесетдевето издање најјачег клупског такмичења јужне хемисфере отвориће реприза прошлогодишњег финала обзиром да ће сутра у Хамилтону на стадиону Ваикато копља укстити Чифси и браниоци трофеја Крусејдерси и Рагби Озон директно и ексклузивно ће вас извешатавати са тог меча. 

 У финалу 2023. Крсташи су победили 25:20 и поред чињенице да су Чифси у оба меча у лигашком делу такмичења славили у Крајстчрчу и у Хамилтону. Најтрофејнија франшиза Супер Рагбија поред најбољег играча Ричија Мо` анге који је после Светског купа у Француској наставио каријеру у Јапану, остала је и без тренера Скота Робетсона јер је Рејзор преузео Ол Блексе.

Преостала два сусрета првог дана првог кола одиграће се у Мелбурну где ће у Ози дербију снаге одмерити домаћи Ребелси и Брамбиси, односно у Перту где ће Форсима противник бити Хурикејнси.

Субота је резервисана за преостала три сусрета. Блузси ће угостити Фиџијен Друу у Фангареиу, Хајлендерси Моана Пасифику у Данидену на стадиону Форсајт Бар док ће се у Бризбејну, престоници Квисленда одиграти велики аустралијски дерби између Редса и Варатаса из Новог Јужног Велса.

ПАРОВИ ПРВОГ КОЛА СУПЕР РАГБИ ПАЦИФИКА

Сутра:

ЧИФС – КРУСЈЕДЕРС

РЕБЕЛС – БРАМБИС

ФОРС – ХУРИКЕЈНС

Субота, 24. фебруар:

БЛУЗС – ФИЏИЈАН ДРУА

ХАЈЛЕНДЕРС – МОАНА ПАСИФИКА

РЕДС – ВАРАТАС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.